2777
2789

من تجربشو داشتم

اسفنده ۹۷

هنوز یادم میوفته گریه ام میگیره

هنوزم میگم کاش صبر کرده بودم شاید قلبش تشکیل میشد

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربشو داشتم اسفنده ۹۷ هنوز یادم میوفته گریه ام میگیره هنوزم میگم کاش صبر کرده بودم شاید قلبش ...

منم امید دارم شاید قلبش تشکیل بشه

ولی این امید واهیه، چون اگه قرار بود تشکیل بشه تا الآن میشد

منم امید دارم شاید قلبش تشکیل بشه ولی این امید واهیه، چون اگه قرار بود تشکیل بشه تا الآن میشد

اخی عزیزم

درکت میکنم

ولی اگه میتونی چند روز دیگه هم برو سونو

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
اخی عزیزم درکت میکنم ولی اگه میتونی چند روز دیگه هم برو سونو

دکتر گفت به فاصله ۴۸ ساعت آزمایش بتا بدم و بعد دوباره برم پیشش.

اصلا به من توضیحی نداد ولی من از حالاتش حس کردم دیگه امیدی نیست

دکتر گفت به فاصله ۴۸ ساعت آزمایش بتا بدم و بعد دوباره برم پیشش. اصلا به من توضیحی نداد ولی من از حا ...

اخ عزیزم

بخدا من بچم مثل ویبره زیر دلم میزد

حتی روزی که قرص استفاده کردم قبلش زده بود😔کاش سقطش نکرده بودم

دقیقا دکتر منم عین دکتر شما

کاش به حرفش گوش نداده بودم

یا یه سونو دیگه داده بودم که حالا انقد عذاب وجدان نداشته باشم

اخ عزیزم بخدا من بچم مثل ویبره زیر دلم میزد حتی روزی که قرص استفاده کردم قبلش زده بود😔کاش سقطش نک ...

عزیز دلم عذاب وجدان نداشته باشین اون حس ویبره که میگین نبض آئورت شکمیه تو بعضی موارد محکم میزنه آدم حسش میکنه.

عزیز دلم عذاب وجدان نداشته باشین اون حس ویبره که میگین نبض آئورت شکمیه تو بعضی موارد محکم میزنه آدم ...

حرفتون درسته ولی به بچم ربط داشت

من یه بچه دیگه دارم واسه اونم همینطور میشدم

و اینکه بعدا سونوی دکترو از پروندم خوندم 

جایی دیگه رفته بودم سونو

نوشته بود ضربان قلبه واضحی مشهود نشد

این یعنی ضربان بوده

واضح نبوده

من باید صبر میکردم

قسمتش نبود بیاد به این دنیا

سلام وقت بخیر

من ۴ تا جنین دارم

۲ عدد گرید آ  ۱۰ سلولی

۱ عدد گرید آ ۸ سلولی

۱ عدد گرید بی ۶ سلولی

که همگی در یک نی هستن

من خودم دوقلو باردار شدم و زایمان کردم میخوام جنین هامو بفروشم به دنبال یه خانواده ی خوب هستم