2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلا استارتر ببخشید پک ولنناین و روز مرد و روزپدر براتون آماده میکنیم از ۸۰ تومن به بالا خواستید من درخدمتتونم با سلیقه خودتون پک ها چیده میشه آیدی روبیکا و تلگرام و اینستاگرام aidashop00   09038507229 شماره برای پیام در روبیکا و واتساپ

چججوری مثلا 😂🤔

نمیدووونم مثلا بگو ولن نزدیکه ... تو نظری داری واسش؟ بعدم بزن تو خطه چیزایی که دوست داری😂😂😂مثلا عکسه چیزی که دوس داریو بده ..ولی من جات بودم اولین ولن یه چیزه خیلی کوچیک میبردم مثلا گل  رز و یه چیزی که دوست داره...اگه نقاشه یه دفتر خاص یا کتاب دوست داره کتاب ...یا یه دستبنده سته خیلی ارزون 😑

نعع روبیکا ندارم آیدی اینستا دارین اگه پیجتونو بدین بی زحمت نگا کنم

پس واتساپ بدید من عکس بفرستم

چون اینثتا پک نزاشتم پکارو عکس گرفتم انقدری سرمون شلوغه به پست گذارق نمیزسم

۰۹۰۳۸۵۰۷۲۲۹

aida_accessory

نمیدووونم مثلا بگو ولن نزدیکه ... تو نظری داری واسش؟ بعدم بزن تو خطه چیزایی که دوست داری😂😂😂مثلا ع ...

مشکل اینکه ک کم همدیگرو میینیم الان ب مغزم زد ک ی شاخه گل بخرم بفرستم برا اونجاییی ک هر روز میرع خوبه ب نظرت🥺

مشکل اینکه ک کم همدیگرو میینیم الان ب مغزم زد ک ی شاخه گل بخرم بفرستم برا اونجاییی ک هر روز میرع خوب ...

ارهههه عالیه ولی من جات بودم یه چیزه خیلی کوچیکه کیوت باهاش میفرستادم یه شاخه گل یه جوریه... باهاشم حتما یه کارت پستال بفرست براش یه متنه گوگولی بنویس 

2790
2778
2791
2779
2792