2777
2789
عنوان

😐😐کادو

97 بازدید | 7 پست

بچه ها یه ادکلنه خیلی خوشبوعه ..اینو بهمون کادو داده بودن و من کنار گزاشته بودم واسه فروش حتی باز نکردم ببینم چطوریه..امروز دیدمش کنجکاو شدم باز کردم(خیلی مرتب که بد نشه) بو کردم خیلیییی خوشبوعه قیمتشم خیلی کمه راستش من برای دوست پسرم کادو ولنتاین گرفتم ولی اینو انقدر خوشم اومد گفتم بزارم تو کادوهاش :) عذاب وجدان دارم..کارم بده؟ دوست دارم یکی مثلشو دوباره بخرم ولی خب چه کاریه😂 بعدم روزی که اینو هدیه دادن بهمون اونم بود ولی چندین ماهه گذشته ادکلنه خاصیم نیست همه جا دارن ...فقط مطمعنم عاشقش میشه نمیدونم دروغ بگم از کجا خریدم اخه؟.. دیجیکالارو دیدم خیلی از این فاجعه تر بود بعدم تازه میگه تو خریدایی که کردی ببینم از کدوم فروشنده خریدی بگیرم دوباره ..نمیدونم چی کار کنم ...چه دروغی بگم ضایع نشه ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

فقط ۶۸ تومن😍

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز