2821
2789
عنوان

توستر

53 بازدید | 10 پست

توسترم مارکش رانکارد پنجاه لیتریه . المنتاش همه جورس بالا داره بالا پایین داره فقط پایین خالی نداره . بنظرتون قلقش چیه برا پخت کیک اسفنجی اینا.بنظرتون مارکش خوبه . کسی بلده ازش استفاده کنه کمکم کنه نمیدونم درجه چن بزارم کیک نسوزه

الان این فن داخلش معمولن براچیه ؟ یدونه بالا پایین داره بدون فن یکی دیگه همراه فن ...هردوشو امتحان کردم فرقی نداره حرارتش . پس فن باعث زیادی گرما نمیشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توستر من گوسونیک قدیمی هست مال 10 سال پیش دوتا المنت بالا داره دوتا پایین خوب من واسه کیک 160 تا150 ...

حرارتش دقیقن باید چقد باشه الان دستمو میزارم داخلش گرمه ولی جوری نیس که بسوزونه همون لحظه 

میگم که 150 درجه تا170 کافیه بستگی به توسترت داره بعد ببینم المنتش موقع روشن کردن قرمز میشه و دستت د ...

چهار دیقه ی اول فقط قرمز میشن بعدش خاموش میشه تا 16دیقه ی دیگه نگاه کردم درحدیکم قرمز شد و خاموش شد ولی گرماش همونه . 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز