2777
2789
عنوان

چندسالگب بچه هاتون بدنیا اومدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5136 بازدید | 339 پست

[QUOTE=272003054]13 عقد کردم 15عروسی 16 بچم بدنیا اومد الانم 24 سالمه سه تا بچه دارم ماشاالله🥺/QUOTE]

ماشاءالله  خدا حفظشون کنه و اگه دوست داری زیادشون کنه😉

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۶ سالگی ازدواج کردم 

۳۴ سالگی دخترم بدنیا اومد 

(بنظرم بهتر بود برای بچه زودتر اقدام میکردیم… تو این سن حس میکردم توانم و اعصابم نمیکشه…. البته این که موقع زایمان تنها بودیم هم بی تاثیر نیست! الانم که دارم برمیگردم سر کار و بازم موندم که دخترم و چیکارش کنم … دارم با خودم کلنجار میرم که بفرستمش مهد 🥲)

در زندگانی را که گل نگرفته اند!  
خداحفظشون کنه گلم اذیتتون نمیکنن؟از تفاوت سنیشون راضی هستین؟

وای از دستشون  دوس دارم سربه بیابون بزارم خیلی باهم لج میکنن

⦉ ٺۅ یھ ݩڣــࢪۍ ۅلۍ ھݦھ دݩیأی ݦݩے♥️🫂 خدایا شکرت
خداحفظشون کنه گلم از لحاظ تفاوت سنی میگین زودتر میاوردین؟ الان بارداری‌تون راحته؟

آره خوبه فعلا

آره ولی نشد دیگه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
کرک و پرم ریخت از کامنتا...!!!! اکثرا تو سن زیر ۱۸سال ازدواج کردن!  دخترا از ازدواج تو اون سن ...

چیزی‌نمیفهمیدم‌بچه‌بودم‌پدرمم‌راضی‌نبود‌میگفت

دخترم‌سنش‌کمه‌‌شوهرم‌عاشقم‌بود‌زیادامدن‌خاستگاری

‌‌تواین‌حین‌یکی‌ازدوستام‌‌ازداواج‌کرد‌که‌‌بازم‌انقدراومدن‌

که‌پدرم‌راضی‌شد‌دیگه‌منم‌حق‌نظر‌نداشتم‌‌ولی‌خداروشکر

راضیم‌چون‌ازم‌اول‌عاشق‌همیم

‌البته‌۱۲سالگی‌من‌شوهرم۱۸عقدکردیم‌‌و۱۴عروسی‌گرفتیم

‌اول‌عقدم‌رونگفتم‌چون‌نگن‌دروغه‌دوستان