2777
2789
عنوان

بلیچ یا کامپوزیت

703 بازدید | 41 پست

بچه ها من دندونام بعد ارتودنسی زرد شده ه رومخه انگار پفک خوردم بعد میخام سفید بشه یه دکتر میگه بیا برات کامپوزیت کنم یکی میگه نههه حیفه بیا بلیچ کنم یکی میگه نهه هردوش بده به مینای دندون اسیب میزنن واقعا نمیدونم چه کنم کسی اینجا این دوتا کار رو انجام داده از ضررش بگید دوامشون رو تقریباً خودم میدونم در چه حده

خودتی😊

من دندون بالامو کامپوزیت کردم پایینو بلیچ. بلیچ چند درجه سفید میکنه به رنگای سوپربلیچ نمیرسونه  ضرریم نداره  ولی تغیبر رنگ میده بعد ی سال  کامپوزیتم مراقبت میخواد 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کامپوزیت کردم ضرر نداره ولی باید برم ترمیم کنم 

هزینش الان دیگه گرون شده 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

حیفه ،منم ۱۲ سال پیش ارتو دنسی کردم ‌لی جنس دندونام سفیده اگر جای شما بودم فقط بلبرینگ میکردم 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
من دندون بالامو کامپوزیت کردم پایینو بلیچ. بلیچ چند درجه سفید میکنه به رنگای سوپربلیچ نمیرسونه   ...

اینکه فک بالارو کامپوزیت کنی ولی فک پایین رو بلیچ کنی ضایع نیست؟؟

منم میخوام اینکارو بکنم ولی میترسم میگم شاید خیلی ضایع باشه

هزینه بلیچ فک پایین چقدره؟

منم میخوام کامپوزیت کنم . عکر کنم کامپوزیت خیلی شیکتره. یکی از همکلاسیام دندوناش فوق العاده سفید بود بچه ها ازش پرسیدن چیکار می کنی گفت هفته ای یبار بازرد چوبه می شورم . اول باور نکردم ولی دیدم واقعا تاثیر داره . البتهونه در حد بلیچینگ 

اینکه فک بالارو کامپوزیت کنی ولی فک پایین رو بلیچ کنی ضایع نیست؟؟ منم میخوام اینکارو بکنم ولی می ...

من بالارو سوپر بلیچ کردم پایینم تا حد بلیچ باز شد یکم اختلاف رنگ دارم  ولی چون دندون پایین من زیاد دیده نمیشه معلوم نمیشه زیاد .  من هم افیس بلیچ کردم هم هوم بلیچ ۵ تومن شد  

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
منم دندونای پایینم اصلا دیده نمیشه خیلی کم دیده میشه

پس بلیچ کن. اگ دندون بالاتو سوپر نزنی اختلاف رنگ چندانی بینشون ایجاد نمیشه.  

من دندون بالامو کامپوزیت کردم پایینو بلیچ. بلیچ چند درجه سفید میکنه به رنگای سوپربلیچ نمیرسونه   ...

بعد از کامپوزیت دندوناتون حساس نشد؟چند ساله داریش؟همیشگیه؟

خودتی😊