چرا؟من هفته ای یه بار برای بچه هام میپزم گندمو مرغ و یه پیاز درسته میزارم تو قابلمه بپزه آخرش یکم دارچین با روغن درست میکنم میریزم توش خیلی خوشمزه و سادس
چرا؟ گوشت و پیاز کوچیک و گندم و نمک میریزی تو ظرف ، من شب میزارم تا صبح ، بیدار شدم با گوشت کوب برقی تتو همون قابلمه که پختم لهش میکنم ،یکدست میشه، ، دو تاظرف کثیف میشه کلا😄
چرا؟من هفته ای یه بار برای بچه هام میپزم گندمو مرغ و یه پیاز درسته میزارم تو قابلمه بپزه آخرش یکم دا ...
من گوشت گذاشتم پخت تو زودپز بعد گندمو خیش کرده بودم ربختش توش! گندم زیاد شد طرفش کن اومذ طرفشو عوض کردم! بعدابش کم بود اب ریختم بعد ریختم تو ی ظرف دیگه گوکوب گرفتم ک اون خط نیوفته! بعد زیختم تو اون یکی بعد منتظر نشستیم ک جا بیوفته خلاصه سینک پر ظرف یود خدا بخیر بگذرونه
گندم مخصوص رو(شکسته نباشه)خیس کن بعد ابشو عوض کن با گوشت گوسفندی و اب ولرم بزار روی شعله کم بعد چندساعت که گوشت پخت گوشتارو دربیار با گوشتکوب بزن بعد با دست ریش ریش کن(با همزن برقی هم هم بزنی ریش ریش میشه)هلیم رو با گوشتکوب برقی هم بزن یه دست بشه حالا گوشت و نمک رو اضافه کن نیم ساعت بعد زیرشو خاموش کن