2777
2789

چطوری کنار میاید؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

هیچی میسوزیم و میسازیم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت میخواد پر بازدید شی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

تو این اوضاع خیلیا راضی نیستن 

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

من اما مسعله اینه هم پدرم وضعش خوبه هم همسرم اما اونطور که باید خرج نکردن برام خیلی دوس داشتم خودم میرفتم یه چی یادمیگرفتم میرفتم سرکار دستم تو جیب خودم ولی همسرم نمیزاره

باید میگفتی کیا رضایت دارند 

الان دیگه اکثر جامعه درگیر هستن ،خیلیا درامدشون کفاف نیازهای اولیه رو هم نمیده ،با این تورم رفع نیازهای اساسی بدون دغدغه و نگرانی  شده آرزو 

من الانم دارم گریه میکنم بچم یه کاپشن نداره هیچوقت بدون ترس نرفتم خرید خسته شدم واقعا خسته شدم دوروزه نونم نداریم بعد جالبیش اینه خودم لیسانس شوهرم فوق لیسانس مهندس کارمند اداره

من

چی کار کنیم

هی کارمو بیشتر میکنم هی تورم میخوره هی فقیرتر میشم

دوباره تلاش بیشتر میکنم دوباره تورم میخوره بدبخت تر میشیم

تو ایران فقط دلالی درامد خوبی داره نه کسایی مثل ما که درس خوندن 

2790
2778
2791
2779
2792