2777
2789
عنوان

تجربی هااا...

941 بازدید | 29 پست

بنظرتون تجربی سخته من انتخاب کردم تجربیو ولی الان داغم هیچی نمی‌فهمم بنظرتون برای سال های آینده سخته؟ 

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربیم 

به نظر من که تجربی اصلاااا اون غولی نبود که برام ساخته بودن

به هرکی میگفتم میخوام برم تجربی میگفت نرو سخته نمیتونی

الان که دهمم ولی اون سختیی که میگفتن رو ندیدم 🙂

تجربی بین رشته های نظری از همشون سختتره اما بهترین رشته های دانشگاهی رو هم داره

پس باید برم بمیرم😂

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

تجربی نسبت به بقیه رشته ها سخت تر و جامعه آماری بیشتری داره اما از طرفی شغل بیشتر و تضمین کار بیشتر هست.

به دخترا اول تجربی بعد انسانی و در آخر ریاضی پیشنهاد می کنم مگر اینکه پدر شرکت و یا کارخونه داشته باشه ریاضی بهتره.

پسر ریاضی تجربی انسانی.

البته مهارت و علاقه هم درنظر بگیر.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
من تجربیم  به نظر من که تجربی اصلاااا اون غولی نبود که برام ساخته بودن به هرکی میگفتم میخوام ...

منم دهمم ولی اصلا سختی یا آسونی شو حس نمیکنم😂

من تجربیم  به نظر من که تجربی اصلاااا اون غولی نبود که برام ساخته بودن به هرکی میگفتم میخوام ...

عشقم، بدجور داغی 😂🥴 فعلا زوده.

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
خودت رو بدبخت نکن من سال اخرم بت میگم

خواهرم دیره بدبخت کردم😂

عشقم، بدجور داغی 😂🥴 فعلا زوده.

اهمه میکشم😂

پس باید برم بمیرم😂

نه بابا دیوونه😂

منم تجربی خوندم تو دبیرستان(به اجبار البته)

الانم دانشجوام اما بازدارم میخونم برای کنکور انسانی.

با چشم باز و علاقه انتخاب کن ک س سال عمرت هدرنره تو دبیرستان

اگه میبینی نمیتونی رقابت کنی ، تغییررشته بده تادیر نشده.

اگه هم علاقت مهندسی ، معلمی ، وکالت ،روانشناسی باشه ک کلا توی رشته اشتباهی هستی.

اما اگه میخای پیراپزشکی داروسازی یا ... قبول بشی ک جای درستی ایستادی و فقط خوب بخون♥️

نه بابا دیوونه😂 منم تجربی خوندم تو دبیرستان(به اجبار البته) الانم دانشجوام اما بازدارم میخونم برا ...

من عاشق داروسازی ام خب ولی یه حسی وامونده ای میگه نمیتونی نمیتونی نمیتونی😂😂