2777
2789
عنوان

کاشت مژه

882 بازدید | 14 پست

سلام خانما کاشت مژه کدوم مدلش بهتر و طبیعی تره؟ کلاسیک ؟ اسپایکی؟ یا والیوم ؟؟؟ و اینکه هر ماه بخوام تمدید کنم مژه های خودم آسیب میبینه یا نه ؟؟ 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

کلاسیک طبیعی هست ولی چون کم‌حجمه نهایت ده روز ته تهش دو هفته خوبه به بعدش اصلا خوب نیست 

والیوم میذارم من همیشه والیوم با حجم متوسط

اسپایکی هم خوشگله بگو یجور بزار برام طبیعی باشه 

ولی کلاسیک نزارررررر اولش خوبه فقط

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انجام ندادم ولی دوستام انجام دادن اسپایکی و کلاسیک قشنگه .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

کلاسیک طبیعی هست ولی چون کم‌حجمه نهایت ده روز ته تهش دو هفته خوبه به بعدش اصلا خوب نیست  وا ...

ممنونم عزیزم. شما همیشه میزاری مژه های خودت نریخته .؟ مشکلی نداشتی هر ماه میزاری؟

ممنونم ❤️

خواهش میکنم 🌹

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

ممنونم عزیزم. شما همیشه میزاری مژه های خودت نریخته .؟ مشکلی نداشتی هر ماه میزاری؟

مژه کلا زود به زود میریزه زودم در میاد چه مژه بزاری چه نذاری سره همین مسئله ای نیست...

ولی مژه کار خیلی مهمه هر جایی نرو حتما زیاد تحقیق کن

مژه کلا زود به زود میریزه زودم در میاد چه مژه بزاری چه نذاری سره همین مسئله ای نیست... ولی مژه کار ...

واسع عید نوبت گرفتم ولی مونده بودم چه مدلی بزنم . و اینکه میخوام هد ماه تمیزی کنم میگفتم شاید بخوام هر دفعه انجام بدم مژه های خودمم بریزه البته مژه خیلی کم دارم و چشام بی حالته 

واسع عید نوبت گرفتم ولی مونده بودم چه مدلی بزنم . و اینکه میخوام هد ماه تمیزی کنم میگفتم شاید بخوام ...

اگه کارش خوب باشه خودش میدونه چجوری بزاره چشمات خوشگل تر شه... کارش بد باشه خب مژه هات میریزه چون اصولی نیست

از مژه کار مطمئن شو اول به نظرم

اگه کارش خوب باشه خودش میدونه چجوری بزاره چشمات خوشگل تر شه... کارش بد باشه خب مژه هات میریزه چون اص ...

ممنونم عزیزم . لطف کردی ❤️