2777
2789
عنوان

دزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 69 پست
شما روسفید هستی گلمایشالله توزندگیت همیشه آرامش داشته باشی

به هم چنین شما انشاالله خدا دلت را شاد کنه😍😍😍😘😘😘

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

سلام عزیز دلم واست پرسیدم گفت دزدتون آشناس و سه مرتبه سوره حج را بخون انشاالله تا خدا بخواد پیدا بشه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز دلم واست پرسیدم گفت دزدتون آشناس و سه مرتبه سوره حج را بخون انشاالله تا خدا بخواد پیدا بشه

چشم عزیز دلم خدا ایشالله عوضت بده قربونت عزیزم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
چشم عزیز دلم خدا ایشالله عوضت بده قربونت عزیزم

چشمت بی بلا انشاالله پیدا بشه و دلت خوش بشه

ببخشیدا عزیزم یادم رفت بپرسم پولی هم دادین به اون خانمه؟

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
ببخشیدا عزیزم یادم رفت بپرسم پولی هم دادین به اون خانمه؟

ن عزیزم رایگان بود

ن عزیزم رایگان بود

فداتبشم عزیزم ایشالله به خواسته دلت برسی ❤🧡💛

فداتبشم عزیزم ایشالله به خواسته دلت برسی ❤🧡💛

قربونت بشم مرسی عزیز دلم انشاالله مشکل شما هم حل بشه😍😘

چشما بی بلا تاپیکت را بذاربمونه پاک نکن پیش ی خانومی میرم واست استخاره میگیرم انشاالله گوش شیطون کر ...

سلام عزیزم 

میشه خواهش کنم لطف کنید واسه منم ازون خانوم بخوایید استخاره بگیره دزدای دستبندم دستگیر بشن