بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پایی ک شکسته باشه سریع سیاه سیاه میشه پوستش و اصلا طرف فقط درد داره و دست به پاش بزنی داد میکشه من دستم شکست این مدلی بودم ولی اگر مو ور داشته باشه فکر کنم باد میکنه
مادرشوهرم روی پلاستسک پاش لیز خورد.افتاد.روی پاش باد کرد.....بعد از یه مدت اتل ودیدن خوب نمیشه باز رفتن دکتر..گفت تاندون اسیب دیدن۱۰ جلسه فیزیوتراپی کردن وتازه بعد ۳ماهداره بهتر میشه.
پسر خواهر شوهر افتادروی ماش باد کرد وکبود شد.موبرداشته..کج گرفتن
اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر
اگه شکستهدباشه که نمیتونه راه برا روش وعمل میخواد و.....
خواهر شما که داره روش داه نیره...چیزی نیست...نگران نباش..
بردی دکتر؟؟؟چی شد؟؟
اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر
اره عزیز گچ گرفته😭 خوب میشه؟ تا یک ماه نباید راه بره یعنی؟
اره...میشه....نگران نباش....مراعاتشو بکنه....خداروشکر بازم بدتر نشده....فشار روش نیاره