2777
2789
عنوان

بیاید بگم چی شد😂❤️

541 بازدید | 26 پست

من یه هم دانشگاهیم دارم رفتاراش عجیبه یه جورایی ممکنه بهم علاقه داشته باشه

بعد دیشب داشتم باهاش چت میکردم یه جایی از پروژم گره افتاده بهش داشتم توضیح میدادم

یهو رفت تو فاز انگیزشی و انرژی مثبت و تو میتونی و این مشکلات چیزی نیستن و اگه هدفی توی ذهنت هست قراره بهش برسیو اینا حس همدردی و کمکش گل کرد  

بعد دیگه من حرفاشو تایید کردم یه کمم دردودل کردم

خیلی طولش ندادم تشکر کردم شب بخیر گفتم رفتم

دیگه نموندم پیامای بعدیشو بخونم چون صبح کلاس داشتم

حالا صبح زودتر کلاسم تموم شد نمیدونست من انلاین میشم رفتم جوابای پیامای دیشبشو بدم 

توی پی ام من بود  

تا پیام دادم سین خورد  

شیطون  

داشته پیامای دیشبمونو دوباره میخونده  

نظرتون چیه چیکارش کنم ؟

تا سین خورد هول شد افلاین شد  یکی دو دقیقا بعد اومد دید بقیه پیامای صبحمو

چه فکرایی میکرده اون یکی دو دقیقه با خودش یعنی ؟؟؟  

طفلک☺☺☺ چقدر خجالت کشیده

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دعوت کنیااا💅🤣

تو دوری واسه مردموطن ♫♪،وطن یعنی حس گریه آور،چشای خیس اشک‌آلود مادر ♫♪،وطن یعنی حضور سرد شلاق،جنازه های آویزون بر دار ♫♪،وطن، یعنی رویای غم‌انگیز،شعار نسل پوچ و چندش‌انگیز ♫♪،وطن، یعنی خیانت‌های پنهون،وطن یعنی حصار و بند و زندون ♫♪،وطن یه خواب راحت توی رویا،وطن قصه‌‌ی پر معنی فردا ♫♪،وطن کلام آخر،مثل خون برادر ♫♪،وطن دستای لرزون،چشای خیس مادر 

دوسش داری خودت؟

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)

باحال بود

خدای مهربونم ممنونم واسه همممممه چی🌻...الهی شکرت....شکر واسه همسرم که همیشه هوامو داشت توی این سالها....😍واسه دخترم که گُله و با اومدنش خونمون گُلستون شد🥰...واسه همه چیزایی که بی منت میبخشی🌟... واسه تن سالم....واسه همه آدمای خوبی که اطرافم هستن...الهی شککککککرت🦋شکر نعمت نعمتت افزون کند...💎

از ذوقت معلومه توهم دوسش داری

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)

بیخیال گل،درگیر این خیالات نشو،بخواد اقدام میکنه و یا میگه بهت ،خودتم اگه میخوایش ی کوچولو نخ بده وگرنه نشین به تفسیرکردن کاراش

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...