2777
2789
عنوان

بهترین سن ازدواج از نظر شما

133 بازدید | 7 پست

ب نظرتون بهترین سن ازدواج برای یک خانم چن ساله؟ 

اگ دوس داشتید بگین خودتون چن سالگی ازدواج کردین🌚💕

سخت می‌گیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️

خودم ۲۶ سالگی ازدواج‌ کردم 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا گفتن یه سن خاص درست نیست.   

مگه داریم بگن مثلا 30 ساله ها خوشبخت تر بودن؟ 

یا 35 ساله ها تو ازدواج موفق تر بودن؟ 

نه. 

هر سنی آدم مناسب باشه و عقل کامل شده باشه و آمادگی داشته باشه بهترین سن ازدواج برای ادمه

که برای هرکسی متفاوته

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

باید اینو بفهمیم 

ازدواج سن مشخصی ندارد 

هر وقت به بلوغ فکری برسی 

معنای عشق رو بفهمی 

استقلال مالی و عاطفی داشته باشی 

سواد خانواده داری رو بدونی 

و......

یکی 40 سالگی یکی 20 و... 

سن مشخصی نداررررد

ظهور‌در‌جُمجمه‌هاست؛نه‌در‌جمعه‌ها:)! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ "وِی‌از‌بی‌سوادی‌مردم‌رنج‌میبرد" #کتاب‌بخوانیم! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌    ✈️🇮🇷🇺🇸

یکی 18سالگی به بلوغ فکری میرسه ،یکی 30سالگی ! نمیشه عدد مشخصی گفت 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️