2821
2789

من خودم خمیر درست میکنم ،ارد و خمیر مایه و روغن و آب و نمک ،شبیه خمیر نون فقط روغن هم داره،بعد ک عمل اومد ،بعد پهن میکنم کف تابه میذارم تو فر ده دقیقه بپزه ،بعد در میارم روش سس میزنم و سوسیس و قارچ و فلفل دلمه و پنیر پیتزا ،باز دوباره تو فر تا بپزه آخرم گریل رو میزنم پنیراش سرخ بشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خمیرشو از فروشگاه نخر

ازاین مغازه ها ک نان فانتزی دارن بخر

تازه پخت میکنن و ضخیم و نرمن

روی نون و بعدش ک پنیرریختی اب اسپری کن

اویشن حتمازیاد بریز

روی نون سس بمال بعد پنیربعدذرت فلفل دلمه کالباس یامرغ یازیتون هرچی که میخای بریز بعد دوباره پنیر

ینی زیر و روش پنیرباشه

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل

پیتزاهای من عالی میشن

پیاز نگینی میکنم سرخ میکنم تا وقتی که هنوز کامل طلایی نشده باشه 

گوشت چرخ کرده بهش اضافه میکنم و نمک و زردچوبه و فلفل و 80 درصد که سرخ شد بعد فلفل دلمه نگینی اضافه میکنم و همه رو کامل سرخ میکنم

تو یه تابه دیگه قارچ خرد شده رو با شعله زیاد و یه کم آبلیمو تفت میدم آبش که کشیده شد کره و نمک اضافه میکنم و سرخ میکنم و به مواد گوشتی اضافه میکنم و یه دقیقه تفت میدم و شعله رو خاموش میکنم و آویشن اضافه میکنم 

حالا نون نیمه آماده مارک 206 (جلد سبز) رو که از 10 دقیقه قبل گذاشتم به دمای محیط رسیده رو میذارم کف سینی سولاردوم

1.روی نون سس کچاپ میمالم

2.بعد یکم پنیر پیتزا 

3.بعد مواد

4.سوسیس 90 درصد مارک 202، که حلقه ای سرخ کردم

دوباره پنیر پیتزا

و بره تو سولاردوم، پخت اتوماتیک حالت پیتزا در بالاترین زمان

من فر ندارم و نمیدونم کار باهاش چطوریه ولی مراحل آماده سازی رو کامل توضیح دادم

تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💫