2777
2789
عنوان

دوست خواهرم

1766 بازدید | 75 پست

دوست پسرش منظورمه 

خواهرم دیگه حالمو بد کرده خسته شدم بخدا 

دوست پسرش هی میاد دم درمون امروز از مدرسه برگشتنی افتاد با ماشین دنبالمون خودشم ماشینشو تو راه تقریبا چسبونده بود به ماشینم بعدش که رسیدیم خونه اومد نگه داشت ماشینو جلو دم درمون مستاجر مون هم دید نمیدونم فهمید دوست پسر خواهرمه یا نه

دارم دیوونه میشم هی میاد دنبال خواهرم هی میاد دم درمون

هر کاری کردم جدا نمیشه هر راهی رفتم جدا نشد 

چند وقت پیش هم تو گالری آبجیم داشتم عکس میفرستادم به خودم دیدم عکس لختی شو فرستاده و خواهرم هم عکسای لختی تو گوشیش بود مطمئنم که فرستاده بهش 

خواهرم همش 16 سالشه اگه سنش بیشتر بود اگه 20 سالش بود بخدا کاریش نداشتم 

با عصبانیت نوشتم بچه ها نمیدونم اصلا چی نوشتم حالم اصلا خوب نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میای تاپیک قبلیم

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

با خواهرت حرف بزن 

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

مامان بابات هیچی نمیگن یه سری خانواده ها بودن الان خواهرتو کشته بودن

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین