ما با ارفاق و حذف افراد اضافی روی هم ۲۴نفر مهمون داریم دخترم سه سالشه و عاشق تولده حالا با حساب این ۲۴نفر تقریبا با یه مدل غذا که جوجه باشه و ژله و سالاد و این چیزا با کیک و اینا نزدیک پنج تومن خرجمون میشه ازقضا این ماه هم چک داریم هم نزدیک بیست و دو تومن قسط و اینا حالا سوالم اینه اگه ما برای دخترم کادو نخریم و بعدا که دستمون باز تر شد براش گوشوارشو عوض کنیم که البته خب مهمونا دیگه نمیفهمن جلو مهمونا زشته ؟؟؟
میدونم منم ماه پیش برای تولد پسرم اول کادوشو خریدم بعد مامانم و داداشامو خواهر شوهرامو دعوت کردم کادوی بچه مهم تره جانم
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫