ما با ارفاق و حذف افراد اضافی روی هم ۲۴نفر مهمون داریم دخترم سه سالشه و عاشق تولده حالا با حساب این ۲۴نفر تقریبا با یه مدل غذا که جوجه باشه و ژله و سالاد و این چیزا با کیک و اینا نزدیک پنج تومن خرجمون میشه ازقضا این ماه هم چک داریم هم نزدیک بیست و دو تومن قسط و اینا حالا سوالم اینه اگه ما برای دخترم کادو نخریم و بعدا که دستمون باز تر شد براش گوشوارشو عوض کنیم که البته خب مهمونا دیگه نمیفهمن جلو مهمونا زشته ؟؟؟
سعی کنید کمتر برای مهمانی تون هزینه کنید بجاش یک چیز کوچیک برای دخترتون بگیرید مثل کتاب اگه اشتباه نکنم یک سری کتاب هستند که بهشون میگن کتاب سه بعدی خیلی برای بچه ها جالبه
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
میتونی، اینبار که هزینه هاتون زیاده،، برای خوشحال کردن دخترت فقط بچه های فامیل رو دعوت کنی، خیلی هم بهش خوش میگذره همسرت بره دنبالشون و بیارتشون😊، هزینه هاتون خیلی کمتر میشه، کارت سبکتر وکادوی دخترت هم همونی که میخوای میدی