2777
2789
عنوان

مشورتی

32 بازدید | 3 پست

یکی هست که نمیدونم از من خوشش میاد یا نمیاد فقط خیلی غیر مستقیم یچیزایی نشون داده مثلا چند بار دعوت کرده بریم کافی شاپ یه چند بارشو من نتونستم اخریشم اون خودش دعوت کرد ولی نگفت کی و الان  دوماه میگذره  عکساییم که از خودم تو استوری میزارم لایک میکنه  درصورتیکه از بقیه رو نمیکنه امارشو دارم و چند بار تو دانشگاه در صورتیکه من ازش تقلب نمیخواستم برگشو زود میداد به من کمک کنه  ولی هیچ وقت رک نگفته همیشه خیلی نصفه نیمه ناقص یه حرکتایی زده البته پدر نداره و شبانه روز باید زحمت بکشه  و نون اور خونشونه  منم یچیزایی نشون دادم که خوشم میاد کسیم تو زندگی اون نیست حالا به نظرتون برایه همچین ادمی صبر کنم یا کلا بزنم اینستامو پاک کنم همین راه ارتباطیم ببندم دلخوش الکی نباشم🤦‍♀️

اگه میتونی با شرایطش کنار بیای خب بنظرم ارتباطتو باش حفظ کن ببین میاد جلو یا ن

ی مدت باش در ارتباط باش 

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  
اگه میتونی با شرایطش کنار بیای خب بنظرم ارتباطتو باش حفظ کن ببین میاد جلو یا ن ی مدت باش در ارتباط ...

اخه یجوریه میترسم من خودم ازش خبر بگیرم در ارتباط باشم فکر کنه باهمه اینجوریم اخه تو دانشگاه تقریبا از عقایدش باخبرم  ولی یجوریم حس میکنم اون زیاد روش نمیشه  ابراز علاقه کنه اخه یبار گذاشته بود من اگه از یه نفر خوشم میاد تنها کاری که میکنم دعا میکنم خدا بهش الهام کنه همین یه همچین چیزی گداشته بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یجوریه میترسم من خودم ازش خبر بگیرم در ارتباط باشم فکر کنه باهمه اینجوریم اخه تو دانشگاه تقریبا ...

نه بابا اینجوری نیست 

معلومه خیلی معذبه و خجالتی و ممکنه بخاطر شرایطش فک میکنه نیاد جلو بهتره 

خب شما تو ی دانشگاهید اگه ارتباط بگیری باش و میبینه ک با بقیه اینطور نیستی و غیر مستقیم بهش میفهمونی ک تو هم تمایل داری باش در ارتباط باشی

دعوت کافی شاپشو رد نکن . و بابت اونسری ک تونستی بری معذرت بخواه

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر