2777
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 23 پست
عزیزم ما چهارتا خواهریم، موقع آمنیو شماره خونه مامانمو داده بودم، اوناهم نمیدونم قسمت بود، چی بود که ...

وای باورم نمیشششهههههه مام چهارتا خواهریم  یه برادر داشتم ک اونم سقط شد بدنیا نیومد... چقدر مثل منی... منم به آزمایشگاه گفتم به من زنگ نزنید لطفا اول به همسرم زنگ بزنید ... اونام به همسرم زنگ زدن... 😔😔😔😔 مردمو زنده شدم 

وای باورم نمیشششهههههه مام چهارتا خواهریم  یه برادر داشتم ک اونم سقط شد بدنیا نیومد... چقدر مثل ...

احیانا خواهر بزرگت شبیه خواهر من نیست؟!،نصیحت و دعوا و هرچی حرف پشت هم تحویلت میده طوری که به غلط کردن بیفتی😁😁😁 بازم ول نمیکنه!!اینقدر میگه میگه که خدایی از زنده بودن پشیمون میشی. ببین اگه این مورد هم داری کلا شاید همزاد بتشیم😄😄😄!! عزیزم دیگه بهش فکر نکن. منم گذروندم الان دخترم ۷ سالشه، خیلیا قبل ما ، خیلی ها هم بعد ما آمنیو شدند و استرسشو تجربه کردند. دیگه زندگی سختی داره آسونی داره. پخته تر شدیم و مقاوم تر و عاقل تر. 

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احیانا خواهر بزرگت شبیه خواهر من نیست؟!،نصیحت و دعوا و هرچی حرف پشت هم تحویلت میده طوری که به غلط کر ...

چرا همینطوره اونم 😄

خدا حفظ کنه دختر نازتو.  دومی رو نمیخوای؟ اگهبخوای میری تعیین جنسیت یا نه؟

چرا همینطوره اونم 😄  خدا حفظ کنه دختر نازتو.  دومی رو نمیخوای؟ اگهبخوای میری تعیین جنسیت ...

🤣🤣🤣🤣چقدر شباهت!

مگه تیکرمو ندیدی عزیزم؟!الان اگه خدا بخواد و بمونه برام، باردارم، تقریبا ۱۲ هفته. جنسیت معلوم نیست و دنبال روشهای جنسیتی هم نبودم و با اسپرم داغون باردار شدم. این چهارمین بارداری منه. متخصص بارداریم دیگه😅😅

تجربیاتم ثابت کرده که هیچ چیز رو زوری از خدا نخوام، یادم نمیره سر چندتا مسئله که جور نمیشد چقدر به آب و اتیش زدم تا جور شد و بعد چندماه آنچنان بابت همونها سختی کشیدم که بخودم قول دادم هرگز فراموش نکنم، ازون به بعد خواسته هامو میگم اما میگم خدایا اگه به صلاحمه و سعی میکنم در موردش جزع و فزع نکنم و رهاش کنم و هر موقع هم کامل موفق شدم نتیجه رو رها کنم، نتیجه ای بهتر ازونچه فکر میکردم برام حاصل شد.

الان هم دروغ نمیگم بدم نمیاد جنسم جور شه، ولی چون اصلا از آیندم و صلاحم خبر ندارم، سپردم به خدا. تیکرم رو هم واسه همین صورتی گذاشتم که حواسم باشه. 

🤣🤣🤣🤣چقدر شباهت! مگه تیکرمو ندیدی عزیزم؟!الان اگه خدا بخواد و بمونه برام، باردارم، تقریبا ۱۲ هفت ...

کاملا درسته حرفت عزیزم... ولی اگه خدا نخواد همون روشهای پزشکی تعیین جنسیت هم جواب نمیده...مثل اینه ک ما بیمار میشیم بگیم به پزشک مراجعه نکنیم ک خود به خود خوب میشیم وگرنه به زور خوب شدن بدرد نمیخوره و این حرفا.. نه گلم  خدا نخوادبرگی از درخت نمیوفته  حتی با آی وی اف  یا آی یو ای ک خیلیا انجام دادن نتیجه بخش بوده و واسه یه عده هم نتیجه نمیگیرن... پس اونایی ک نتیجه نگرفتن قطعا به صلاحشون نبوده 

کاملا درسته حرفت عزیزم... ولی اگه خدا نخواد همون روشهای پزشکی تعیین جنسیت هم جواب نمیده...مثل اینه ک ...

خب میگم من تجربه شخصیمه، گاهی اینقدر اصرار میکنیم و دعا که مستجاب میشه و بعدش پشیمون و گرنه به قول خودت اگه خدا بخواد بدون هیچکاری پسر میشه و اگه نخواد نمیشه پس باز هم میشه کاری نکرد یا کرد؟!!میبینی دوتاش یه معنی داره و یک نتیجه!

، پس  باز هم میگم تجربه شخصی منه و اینکه شما چه نظر یا تجربه ای داری شاید با من متفاوت باشه. ولی اینکه با بیماری مقایسه کردی مقایسه درستی نیست!!!درمان داستانش کاملا متفاوته با خواستنهای ما!

حالا هر تصمیمی برای آینده ت گرفتی، ان شالله بهش میرسی عزیزم.

خب میگم من تجربه شخصیمه، گاهی اینقدر اصرار میکنیم و دعا که مستجاب میشه و بعدش پشیمون و گرنه به قول خ ...

قربونت برم عزیزم ممنون  

انشالله شمام به خواسته س قلبیتون برسید اون نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری انشالله  🤗🥰 

ممنون ک درکم میکنی ممنون از حرفای خوبتون ... 😔😔😔 خدا کمکم کنه... خدا خودش  میدونه تو دلم چی ...

سلام عزیزم من تو نی نی سایت دیدن عدد pappaشما پایین بوده برای منم پایین من خیلی نگرانم شما چیکار کردین تروخدا فقط جواب بدین

سلام عزیزم من تو نی نی سایت دیدن عدد pappaشما پایین بوده برای منم پایین من خیلی نگرانم شما چیکار کرد ...

سلام 

هیچی نگران نباش 

گفت به من از جفت هست یه کم خونرسانی باید بهتر بشه آسپرین داد  شبی دو تا میخورم