2777
2789
عنوان

252 بازدید | 23 پست

خانما لطفا قضاوت نکنید...

اومدم یه کم باهاتون درد و دل کنم. من برادر نداشتم.

من ۴ سال با فکر اینکه اولین بچه م پسر باشه زندگی کردم

هر لحظه تو خیالم باهاش بودم... ولی چند روزه فهمیدم تودلیم دختره... خیلی خداروشکر میکنم خیلی ممنونم ازش دختر داشتن بزرگترین نعمت و لطف خداست... ولی چه کنم ک من از اول ذهنیتم رو پسر بود  نمیدونم الان چیکار کنم.بخدا کفر نمیگم ناشکری هم نمیکنم خواهشا درکم کنید میدونم شاید خیلیا مثل من بودن شرایط و حال الان منو داشتن ... میخوام بدونم چیکار کردید من چیکار کنم از ذهنم پاک بشه و حالم خوب بشه... 😭😭😭😔😔😔😔

ناراحت نباش 

ایشالله بعدی پسر میشه

این ذهنیتتو پاک کن 

ایشالله خدا ب آرزوت میرسونت

برا بعدی رژیمو اینام بگیر

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم قابل درکه

تو با خیال پسر بچه زندگی کردی الان عزا دار اون پسر بچه هستی

به خودت زمان بده خودتو سرزنش نکن

بذار این عزا داری یکم زمان ببره و تموم بشه

این یه مساله روانیه 

انشالله بعدی یه گل پسر سالم باشه

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
ناراحت نباش  ایشالله بعدی پسر میشه این ذهنیتتو پاک کن  ایشالله خدا ب آرزوت میرسونت برا ...

ممنون 

با رژیم ک نتیجه ای نگرفتم 

باید از روشه دیگه ای استفاده کنم 

اولا الان هورمونات بهم ریخته، دوما خودش ک بیاد مهرشو با خودش میاره، تا ببینیش ی دلبری میکنه ازت ک دی ...

انشالله همینطور خواهد بود... قطعا دوسش دارم الانم دارم  ولی من با ذهنیت قبلیم چ کنم تا پاک بشه از فکرم نابود شدم ک 

عزیزم قابل درکه تو با خیال پسر بچه زندگی کردی الان عزا دار اون پسر بچه هستی به خودت زمان بده خودتو ...

دقیقااا از عزاداری هم برام بدتر شده  افسردگی گرفتم حالت های عصبی بهم دست میده یه چیز وحشتناکی ک خودم از خودم تعجب میکنم و دلم نمیخوادداینطور باشم ولی دست خودم نیس.. کسی هم درک نمیکنه این از همه چی بدتره و فکر میکنن از دختر بیزارم در صورتیکه اصلااااااا اینطوره نیس  و نشکلم با ذهنیت و فکرای قبلیم هست 

هیچکار نکن. وقتی به دنیا بیاد میشه همه زندگیت، وقتی یک کلمه محبت آمیز بهش بگی، ده تا بهت برگردونه هر ثانیه از داشتنش خوشحالتر میشی. وقتی موقع ناراحتیت، بیاد بغل و بوست کنه جز شکر چیزی از دهانت خارج نمیشه.

عزیزم منم عاشق پسر بودم، تو شکم باهاش حرف میزدم میگفتم پسرم و ... بعد فهمیدم دختره. البته چون کارم به آمنیوسنتز کشید و درد داشتن بچه ناسالم رو برای چند لحظه اونم با شک و تردید حس کردم، راحتتر تو بارداری کنار اومدم. ولی از وقتی دنیا اومده که دیگه اصلا هیچ پسر بچه ای برام جذاب نیست.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

دقیقااا از عزاداری هم برام بدتر شده  افسردگی گرفتم حالت های عصبی بهم دست میده یه چیز وحشتناکی ک ...

دقیقا مثل این میمونه ک پسرتو خاک کردی

سخت نگیر عزیزم این روزا گذراس

مهم اینه ک خودتو سرزنش نکنی ب خودت سخت نگیری گریه کنی داد بزنی خالی بشی

فقط زمان بده 

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
هیچکار نکن. وقتی به دنیا بیاد میشه همه زندگیت، وقتی یک کلمه محبت آمیز بهش بگی، ده تا بهت برگردونه هر ...

ای جان عزیزززممممم دقیقا شرایط منو داشتی 😔😔😔😔 حرف دل منو زدی... منم آنینیو شدم  اونهمه استرس رو به جون خریدم واسه سلامتیش و از انتظار کشنده ی جوتب آمینیو ک دیگه نگم... چی کشیدم تا زنگ بزنن بگن سالمه... خدارو هزاران مرتبه شکرررر ولی وقتی ک جنسیت دختر هست من شوک بدی بهم وارد شد  و بعد از اون دچار حملات عصبی شدم... گفتم بیام اینجا تاپیک بزنم شاید کسی همدرد من پیدا شد منو تسکین بده 😔😔😔😔😔😔 و همه اینارو قیول دارم ک واقعا بعد از بدنیا اومدنش دنیارو باهاش عوض نمیکنم ولی الان موندم با درد شوکه شدنم چیکارر کنم و سالها با عشق پسرم زندگی‌کردم ولی الان ندارمش تا اونارو از ذهنم پاک کنم میمیرم 😭😭😭 و اینم بگم ک من دو تا بچه میخواستم و همسرمم دختر خیلی دوست داشت   خواسته ی اون شد ولی من ... بازم شکر انشالله دومی رو میرم با دکتر تعیین جنسیت پیش میرم  شاید بعد از دخترم دیگه مثل شما به بچه ای فکر نکنماااا ولی چون همسرم دو تا بچه دوست داره و مخالف تک فرزندی هست دیگه میگم برم تعیین جنسیت کنم از هر دو  داشته باشم  

دقیقا مثل این میمونه ک پسرتو خاک کردی سخت نگیر عزیزم این روزا گذراس مهم اینه ک خودتو سرزنش نکنی ب ...

ممنون ک درکم میکنی ممنون از حرفای خوبتون ... 😔😔😔

خدا کمکم کنه... خدا خودش  میدونه تو دلم چی میگذره  امیدوارم خدا ازم رو برنگردونه  چون خودش از همه به دل من آگاهتر هست 

ای جان عزیزززممممم دقیقا شرایط منو داشتی 😔😔😔😔 حرف دل منو زدی... منم آنینیو شدم  اونهمه استر ...

چه جالب!!دقیقا شرایطمون یکی شد. فکر کن یک درصد تماس میگرفتن و بچه مشکل داشت، اون موقع که بدتر میشد عزیزم. البته درکت میکنم. اما میدونی اشتباهت کجاست؟!همش سعی داری این موضوع رو تو ذهنت فراموش کنی. ببین باید بیخیالش شی. اصلا بهش فکر نکن. هر موقع فکر جنسیت اومد، کار دیگه کن، کتاب، فیلم، تفریح و ... نمیدونم هرکاری بهت لذت بیشتری میده. حتی به کسی هم مطرحش نکن، میدونی این مسائل احساسی وقتی در موردش حرف میزنی، بدتر میشه. فقط از فکرش فرار کن، چون خودت هم میدونی وقتی دنیا بیاد میشه زندگیت  فقط چند روز سعی کن به جنسیتش فکر نکنی، اگه ۲۱ روز بتونی، کلا دیگه از ذهنت میره.

چه جالب!!دقیقا شرایطمون یکی شد. فکر کن یک درصد تماس میگرفتن و بچه مشکل داشت، اون موقع که بدتر میشد ع ...

مممون از راهنماییت... شما چطور فراموش کردی گلم؟؟؟؟ سخت بود براتون ؟ چقدر زمان برد واسه شما؟ 

چه جالب!!دقیقا شرایطمون یکی شد. فکر کن یک درصد تماس میگرفتن و بچه مشکل داشت، اون موقع که بدتر میشد ع ...

خدارو هزارااااان هزارررر مرتبه شکر میکنم ک سالمه  خداجونم ممنونم ازت... ولی این حالم منو اذیت میکنه خدا از دلم خبر داره ‌میدونه ناشکری نیس 😭😭😭😭😭😭

مممون از راهنماییت... شما چطور فراموش کردی گلم؟؟؟؟ سخت بود براتون ؟ چقدر زمان برد واسه شما؟ 

عزیزم ما چهارتا خواهریم، موقع آمنیو شماره خونه مامانمو داده بودم، اوناهم نمیدونم قسمت بود، چی بود که به موبایلم زنگ نزدند به خونه مامانم زنگ زدند و جوابو گفته بودند. خواهرم میدونست من عاشق پسرم، اولش شروع کرد به نصیحت بعد دعوا😅😅😅که خاک تو سرت و اینا...🤣🤣🤣دختر خوبه و ...الان سکته نکنی ولی دختره😁😁😁. خلاصه منم یکم ته دلم ناراحت شد ولی چون از سندروم داون و ...ترسیده بودم، خودمو جمع و جور کردم. بعدش هم یادم میرفت دختره، باز بهش میگفتم پسرم😊😊. اصلا دخترم به دهنم نمیچرخید، دوست نداشتم بگم، بعد یاد گرفتم عزیزم صداش کنم و ...بعد دیگه نه ماه رو همینطور گذروندم. اینکه یک جنسو بیشتر دوست داشتی هیچ ایرادی نداره، سعی نکن خودتو مجازات یا حتی درمان کنی!!ببین همیشه اونجور که ما میخوایم پیش نمیره و این ذات دنیاست!!دیگه حتما قبل این هم تو سایر موارد مسائلی بوده که بهش نرسیدی، این هم مثل اون. از کنارش بگذر. تو فقط بارداری، یک بچه ناز و سالم تو شکمته و باید از بودنش لذت ببری فقط همین. باور کن سهم ما انتخاب فرزند داشتن یا نداشتن و جنسیت بچه هیچی نیست!هر چی خدا بخواد همون میشه، واسه چیزی که دست تو نبوده غصه نخور عزیزمممم. برو بغل شوهرت خودتو لوس کن و ناز بیا بجای این فکرو خیالا!!