2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام بله عزیزم خود عسلویه هستیم، جونم؟ بفرمایید

من میخام ابروهامو فیبروز کنم دنبال ی ارایشگر خوب هستم شما کسیو نمیشناسید 

من جدیدا اومدم اینجا کسیو نمیشناسم..ممنون میشم

زندگی قشنگه، زندگیم قشنگتر💫
من میخام ابروهامو فیبروز کنم دنبال ی ارایشگر خوب هستم شما کسیو نمیشناسید  من جدیدا اومدم اینجا ...

عزیزم من خودم فیبروز انجام ندادم اما از چندین و چند نفر تعریف خانم لیلا براری رو شنیدم که کارش خیلی خوبه و راضی بودن، الآن پیج اینستاش رو هم براتون میفرستم که خودتون هم نمونه کارهاشون رو ببینید

هم قیمتش مناسب باشه هم کارش

قیمتشون رو اطلاعی ندارم اما میگم که خیلی تعریفشون رو شنیدم، حالا شما هم میتونید نمونه کارهاشون رو توی پیج اینستاشون ببینید و یا اینکه برید از نزدیک نمونه کارهاشون  رو ببینید

هم قیمتش مناسب باشه هم کارش

اتفاقا شمارشون رو هم قبلا یکی از آشناهامون واسم فرستاد، چون که اینجا شاید درست نباشه شمارشون رو بذارم ،اگر خواستید تشریف بیارید پی وی تا شمارشون رو هم بهتون بدم

قیمتشون رو اطلاعی ندارم اما میگم که خیلی تعریفشون رو شنیدم، حالا شما هم میتونید نمونه کارهاشون رو تو ...

اره اگ کارشون خوب باشه بازم ارزش داره ..الان میرم نگا میکنم

زندگی قشنگه، زندگیم قشنگتر💫