2821
2789
عنوان

سقط مکرر

916 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من دو تا سقط داشتم .یکی تو ۶ هفته رشدش متوقف شد .یکی هم ۲ ماه پیش ۵ ماه بود که کیسه ابم ریزش پیدا کرد و دهانه رحمم باز شد البته کل بارداری سوزش و خارش داشتم هی دکترم میگفت طبیعی  خدا عرش نگذره یه ازمایش ننوشت برم ببینم عفونت دارم خودمم نمیدونم چرا نرفتم.امیکرون هم گرفتم تو حاملگی نمیدونم دیگه علتش چی بود.

البته من رفتم دسشویی انگار یه کیسه ازم اومد بعد رفتیم بیمارستان گفتن که کیسه آبت پاره شده و سقط کردم طبیعی .

الان واسه بارداری بعدی چیکار کنم؟

حالم خیلی بده رفتم دکتر ازمایش های سقط مکرر رو واسم نوشت انجام دادیم .منتظر جوابشونم.

و اینکه بعد سقط کم کاری تیرویید اوردم  5.6 بود .

چیکار کنم بازم باردار میشم؟ حالم خیلی بده شب ‌‌روزم شده گریه .۲۵ سالمه

بچه ها میشه تجربیاتتون و بگین حالم خیلی بده.

دکتر گفت این بار باید سرکلاژ بشم.یعنی ممکنه باز اون اتفاق واسم بیافته؟ کم کاری تیرویید دیگه چی بود بعد سقط اومده واسم 

سنی نداری قشنگم 

اولی برای هرکسی امکان داره پیش بیاد 

دومی هم ک کمکاریع دکتر بوده 

و اینک تیرویید هم با دارو قابل کنترله 

انشاالله آزمایش ها خوب درمیاد

دکترتو عوض کن 

انشاالله بارداری سالم و راحتی این سری داری گلم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سنی نداری قشنگم  اولی برای هرکسی امکان داره پیش بیاد  دومی هم ک کمکاریع دکتر بوده  ...

قوربونت برم اخه خیلی سخت بود انگار مثل زایمان طبیعی بود از جون افتادم فشار جسمی یه طرف از نظر روحی هم داغونم. شوهرمم هی بهم میگه استراحت نکردی  در حالی که من همیشه خونه بودم سه بار‌اینا بیرون‌ رفتم.بچه افتاد 

میگه مقصرش توییی فلانی حالم بده 

منم سقط مکرری بود

از طریق طب مدرن پیگیر و درمان نکردم

خدا خیر بده دوستم رو با طب سنتی آشنام کرد زیر نظر دکتر طب سنتی بودم مشکلم سردی رحم بود

از قبل بارداریم رفتم زیر نظرش دارو+تغذیه+حجامت 

بعد سه تا سقط بدون حتی یک آمپول خدا بچم رو نگهداشت و الان پسرم دوسالشه 

بهت پیشنهاد میکنم برو زیر نظر دکتر طب سنتی 

خیلی راحت رحمت رو آماده میکنه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
آزمایشهای بعد سقط انجام بده دکترتو عوض کن یک دکتر با مسئولیت برو که قبل بارداری تحت نظرش باشی انشالل ...

اره رفتم همه ازمایش ها رو . تو تبریز رفتم پیش دکتر دانایی با ملی مکافات وقت گرفتم بهترین دکتر سقط تو تبریز هست 

اره رفتم همه ازمایش ها رو . تو تبریز رفتم پیش دکتر دانایی با ملی مکافات وقت گرفتم بهترین دکتر سقط تو ...

من نمی‌شناسم دکترهای اونجا رو ولی حتما قبل بارداری تحت نظر دکتر باش من اشتباه کردم نرفتم دکتر فکر نمی‌کردم بعد یکماه دوباره باردار بشم الان استرس تمام وجودمو گرفته .. 

من نمی‌شناسم دکترهای اونجا رو ولی حتما قبل بارداری تحت نظر دکتر باش من اشتباه کردم نرفتم دکتر فکر نم ...

انشالله به سلامتی عزیزم.

نه من دیگه جلوگیری کردم. الان دو ماهه سقط کردم ،دو ماهه پی این دکتر و اون دکتر رفتم .۱۲ ملیون پول ازمایش های سقط مکرر‌ رو دادیم  تو این گرونی خدا خوش بهمون کمک کنه.عکس رنگی و ژنتیک و ازمایش خونم نرمال بود فقط کم کاری تیرویید گرفتم بعد سقط واسه اون ناراحتم.

هنوز ازمایش اسپرم و انعقادی اینا جوابش مونده

قوربونت برم اخه خیلی سخت بود انگار مثل زایمان طبیعی بود از جون افتادم فشار جسمی یه طرف از نظر ...

چقد بی درکه 

نمیدونه هر چقد برای پدر سخته ۱۰ برابرش برای مادر سخته 

پنج ماه تحمل کنی همه ی سختی هارو آخرش درد زایمان بکشی اما هیچی ب هیچی 

ببین هیچجاش تقصیر تو نبود عزیزدلم 

دردش قابل وصف نیست حتی دکترا بهم گفتن سقط از زایمان هم دردناک تره 

درد روحی ک‌ اصلا اصلا قابل وصف نیس 

اما عزیزم حکمتی تو کاره خدای بزرگمونه 

وقتی سقط کردم یکی همین جا بهم گف اینقد بی قراری نکن حکمت خداست بعد درمورد خودش تعریف کرد ک پنج ماه باردار بودم دکترا گفتن بچه مشکل داره اینقد میگ خدا رو صدا کردیم ک نداشته باشه وقتی رفتیم دکترا گفتن خطر رفع شده بچم ب دنیا اومد یه پسر تپلی سفید و بور و خوشگل اما بعد از یک سال بخاطر یه سرماخوردگی ساده فقط ساده 

بدنش عفونی شد و....

میگ کاش هرگز از خدا نمی‌خواستم بهم برگردونه 

عزیزدلم خدارو باور کن 

انشاالله خدا بهت فرزند سالم و صالح بده ک خستت کنه گلم 

حرفای شوهرم از ناراحتیه بش توجه نکن 

خوبه ک آزمایش و... میدی و قانونی جلو‌میری ک مشکلی خدایی نکرده پیش نیاد 

خیلیا اصلا باردار نمیشن همین ک نازا نیسی خداروشکر کن

ن قشنگم  دو ماهم نیم پیش سقط کردم قلب کوچولوش واستاد

انشالله ادفعه بعد بارداری خوبی داشته باشیم عزیزم

شما همه ازمایش ها رو رفتین؟

میدونی اخه تو بیمارستان که شوهرم اونجوری گفته بود ابجی منم برگشته گفته از حرصش مشکل از نطفه تو خواهر من مشکلی نداره😂😂 حالا من مطمنم اخه همون روز بهم گفت همه ازمایش ها رو میریم آخر سر ببینیم نطفه من مشکل داره یا نه 😑😑

البته آدم مهربونی هست نباید بی انصاف باشم ولی خیلی دلش بچه میخواد و وقتی این اتفاق افتاد نشسته بود گریه میکرد یعنی حالش از من بد بود اعصابش بهم ریخته به زور زندگی مونو جمع کردیم وگرنه از هم میپاشید

انشالله ادفعه بعد بارداری خوبی داشته باشیم عزیزم شما همه ازمایش ها رو رفتین؟ میدونی اخه تو بیمارست ...

درسته عزیزم اما تو هم تقصیر نداشتی 

خدا بهتون انشاالله نی نی ای بده ک سه تایی یا چهارتایی تا آخر عمر خوش بخت باشین 😍😍

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز