2777
2789

خانوما من ۲۰هفته رفتم سونوزده بود ک۱۴اسفندتاریخ زایمانو دیروز دکترمیگه چندهفته میگم ۳۴میگه ن ۲۵هفته ای و ۴هفته دیگ وقت زایمانته چون تاریخ پریودمونمیدونم😶🙄 یکی میگ ۳۴ یکی میگه ۳۵ گیج شدم میگم یه وق بچه رو زودبرندارن چون میخوام سزاختیاری بشم

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲
وقتی تاریختو نمیدونی سونو ان تی دقیق تره بر اساس اون چقدری؟

سونوان تی نرفتم فقط سونوانومالی اسکن رفتم اونجام نوشتن تاریخ زایمان ۱۴اسفند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونوان تی نرفتم فقط سونوانومالی اسکن رفتم اونجام نوشتن تاریخ زایمان ۱۴اسفند

هرچی سونوی اول داشته باشی تاریخش دقیق تره تا سونوی اخر.من هرکدوم یچیزی گفتن!ولی بر اساس ان تی درسته فقط

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

هرچی سونوی اول داشته باشی تاریخش دقیق تره تا سونوی اخر.من هرکدوم یچیزی گفتن!ولی بر اساس ان تی درسته ...

میگن سونوهات باهم فرق داره حساب کرد گف بااین سونومیشی ۳۴ بااین میشی ۳۵هفته گف سونو انومالی ک زده ۱۴اسفند دقیق تره میخواد۴هفته دیگ زایمان کنم میترسم اشتبا حساب کنه