هیچی بابد چند رز تحمل جیغ و دادش رو داشته باشی اصلا داد نزن اصلا دعوا نکن فقط ساکت باش بعد چند روز خودش یاد میگیره جیغ و داد به جایی نمیرسه قهرم نکن که بیاد بگه ببخشید انگار گوشات نمیشنوه
چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮💨🚶🏻♂️
معلومه از جیغ و داد واسه رسیدن به خواسته هاش استفاده میکنه نباید توجه کنی باید بگی وقتی داد میزنی من نمیشنوم باید اروم و درست صحبت کنی اگه داد زد به حرفش نکن بگو نمیشنوم
دختر من هنوز دوساله نشده اونم همه چیو با جیغ و گریه میخواد به حرفام گوش ندادنی خونه رو میذاره سرش فقط تنها راه حلی که دارم با آرامش و محبت حواسشون پرت کنم تا از سرش بیوفته
اولا که برای چن روز هم که شده خودت هم گوشی دستت نگیر پسرمنم اولااینجوری بود ولی من گوشیم میذاشتم روی حالت ویژه ک فقط تماس ها میشه استفاده کنی گالری بازی ایناهیچکدوم باز نمیشه بگو گوشیم خراب شده وخودتم ازش استفاده نکن دوما چیزی میخاد اگه واقعا نمیخوای براش بخری قاطع باش نخر حتی گریه کرد هرکارکرد نخر اگر تاگریه میکنه بخری راهشو یادمیگیره وباگریه کارشو پیش میبره. من الان همین روشو بکارمیبرم کاری رو بگم ن. پسرم دیگه لجبازی نمیکنه میدونه ک انجامش میدم. سوم خودتم اصلا دست روش بلندنکنی اون از تو یادمیگیره. وقتی دست روت بلندکرد محکم دستاشو بگیر توچشماس نگاه کن بهش بگو حق نداری کسیو بزنی. موفق باشی
رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎