2777
2789
عنوان

میخوام برای روز پدر کیک بپزم...

179 بازدید | 12 پست

چیکار کنم خیلیییی خیلییی خوشمزه بشه؟

بدون خامه هم میخوام درست کنم

بنظرتون طعم های مختلف پودر کیک های آماده بخرم

مثل توت فرنگی و هویج اینا و...

یا اینکه خودم درست کنم؟

بنظرم اماده بهتره طعم و بوهای مختلف داره

ولی همونی که خودم باید درست کنم فقط شکلاتی و ساده میشه😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیک سیب درست کن، مدلهای مختلف داره گوگل کن ببین، خیلی خوشمزست، بین آماده ها هم من پودر کیک نارگیلی و قهوه دوسدارم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
تاحالا درست نکردم میخونمش ببینم چجوریاس مرسی

یه مدلش هست که سیب میچینن روش بعد میپزن، خیلی خوشگل میشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
اخه باید تو یخچال باشه ما اون روز رو بیرونیم میترسم آب شههه

نه بابا من همیشه ی روز قبلش درست میکنم میزارم ته ی قابلمه ی چیزی درشو میزارم با یه نایلون بزرگهم نایلون پیچیش میکنم بوی یخچالونگیره.اتفاقا یروز جلوتر مزه ش بهارم میشه.فوقش تزیینشو فردا ک کیخای ببرانجام بده.روش میتونی با ژله و موز یا توت فرنگی تزیین کنی.منم توفکرشم برای روز پدر.توت فرنگی پیدانمیکنم فقط

نه بابا من همیشه ی روز قبلش درست میکنم میزارم ته ی قابلمه ی چیزی درشو میزارم با یه نایلون بزرگهم نای ...

خامه کشی برای بین لایه های کیک رو میشه از روز قبل انجام داد؟ 

به نظرم وقتی میمونه خوشمزه تر میشه.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️