2777
2789

ماه پیش قند ناشتا۷۷بود الان شده ۹۱

ویتامین دی خبر مرگش بیاد اصلا بالا نمیره روزی یه۲۰۰۰میخورم ولی از۲۳ شد ۲۴ بعد ۲ماه!!

تیروئیدم با اینکه هرروز قرص میخورم از۱ونیم شده۲ونیم!!!

هفته۳۳بارداری ام بخدا دیگه من نمیدونم چیکار کنم چقد آخه رعایت...چرا تنظیم نمیمونه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

منم هروز دارم ویتامین دی میخورم 

قرص تیروئیدمم همین طور تازه دوزشو بیشتر کرده دکترم چون بازم بالا رفته

منم ۲۸ هفته ام فکر نمیکنم موردی باشه دیگ بارداریه این چیزا توش پیش میاد

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم هروز دارم ویتامین دی میخورم  قرص تیروئیدمم همین طور تازه دوزشو بیشتر کرده دکترم چون بازم ب ...

تیروئیدت از چند شده چند؟؟

من میترسم خطرداشته باشه براش...

اخه من خییییییلی ویتامین دیم پایین بود همه روزی ۱۰۰۰میخورن من دوبرابر ولی بازم هیچی!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

قندت که نرماله در هر دو حالتش  برای ویتامین دی هم به دکترت بگو قرص قوی تر با دوز بیشتر بهت بده ...

والا همه دی ۱۰۰۰میخورم من۲۰۰۰میخورم بالاترین حدشه دیگه...ولی لعنتی اصلا بالا نمیره

تیروئیدت از چند شده چند؟؟ من میترسم خطرداشته باشه براش... اخه من خییییییلی ویتامین دیم پایین بود ه ...

والا تیروئیدم اومد پایین اولش ۳ بود بعد شد ۲ بعد دوباره الان ۳ شده 

نترس عزیزم

اگر جای خطر باشه پزشکت بهت میگه وقتی چیزی نمیگه یعنی نرماله و برا هرکسی امکان داره پیش بیاد من خودم تو بارداری غلظت خون تیروئید و اینا گرفتم

تیروییدتو مثلا ساعت ۶ بخور بعد صبحانتو ساعت ۸ بخور.حتما قرصتم برات کمه.برو دکتر بیشتر کنه.قند هم خب ...

اولین ازمایش خیلی تیروئیدم بالا بود بعد بخاطر سقط مکرر گفت ی دلیلش همین میشه.دیگه روزی ی ۵۰ ک تنظیم شده بود همش روی ۱ونیم و اینا بود.بعد دوماه دوباره رفته بالا!

عصری حتما میرم پیشش

ای خدا منم درگیرم با همشون تازه این سرماخوردگی شله بلای جونم ۳ هفته ست درگیرشم ،میگم آخرین سونوت وزن ...

وااای منم سرماخوردم تمام دلم تیر میکشه از بس ک سرفه میکنم خسته شدم

والا تیروئیدم اومد پایین اولش ۳ بود بعد شد ۲ بعد دوباره الان ۳ شده  نترس عزیزم اگر جای خطر با ...

من بخاطر سقط مکررم دارو خیلی میخورم....

عصری میرم پیشش ببینم چی میگه

ای خدا منم درگیرم با همشون تازه این سرماخوردگی شله بلای جونم ۳ هفته ست درگیرشم ،میگم آخرین سونوت وزن ...

وای وای نگوووومنم هنووووز گلوم یکم عفونت داره سرفه ها میزدما...مردم و زنده شدم.

آخریشو ۳۱هفتهو۳روز رفتم گفت۱۷۰۰

من بخاطر سقط مکررم دارو خیلی میخورم.... عصری میرم پیشش ببینم چی میگه

انشالله ک چیزی نیست ب دلت بد راه نده یه چند هفته دیگ صحیح و سالم بغلش میگیری و تمام نگرانیات تموم میشه دیگ چیزی نمونده عزیزم