2789

من که خریدم اصلا اصلا راضی نیستم حتی یه زره هم صاف نمیکته همشون الکیه تبلیغه

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من خوب بود،درجش تا چه حد بالا میره؟

تا آخرش میزنم سه تا چراغ داره سه تشم روشن میشه درجه نداره یا من ندیدم 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

نظرات مثبت برای مارک رزیا تو نت هم خیلی زیاد بود من قبلا از اون برس حرارتی که قیمت پایین داشت با رنگ صورتی خریدم اصلا نتونستم استفاده کنم گفتن جنسش پلاستیکیه به خاطر همین لای مو گیر میکنه میخاستم ببینم این رزیا که نئشته سرامیکی هم گیر میکنه یا مثل شونه راحت از لای مو رد میشه؟

خوبه مارک رزیا

نظرات مثبت برای مارک رزیا تو نت هم خیلی زیاد بود من قبلا از اون برس حرارتی که قیمت پایین داشت با رنگ صورتی خریدم اصلا نتونستم استفاده کنم گفتن جنسش پلاستیکیه به خاطر همین لای مو گیر میکنه میخاستم ببینم این رزیا که نئشته سرامیکی هم گیر میکنه یا مثل شونه راحت از لای مو رد میشه؟

نظرات مثبت برای مارک رزیا تو نت هم خیلی زیاد بود من قبلا از اون برس حرارتی که قیمت پایین داشت با رنگ ...

سرم مو بزنی گیر نمی کنه ،عزیزم من برسم مارک روزیا اصل فقط دو بار استفاده کردم و تا ۴۵۰هم گرم میشه ولی چون موهای فربیشتر بهم میاد استفاده نمی کنم می خوام بفروشم اگه خواستی پیام خصوصی بده