2777
2789
عنوان

درمان کرونا

1526 بازدید | 14 پست

کرونا گرفتم 🥲 هیچیییییییییی قرص هم تو خونه نداریم 

چه کونم؟🥲

از دیروز صبح تا الان چای با عسل خوردم فقط

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علایم کرونا جدیده چیه

نمیدونم ولی منکه گلو درد بدن درد شدید و ابریزش بینی دارم

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂
داروی امام کاظم نداری؟؟بهترینه      بعداز اونهم سیاهدونه عسل و آبلیمو عسل   ولی ...

دکتر جلالی فخار تو اینستا عکس از آی سی یو گذاشته بود. پیرمرد بینوا از همین داروی امام کاظم  خورده بود. 

کروناش که خوب نشده بود هیچ بدترم شده بود.

روزی دوتا گوجه کبابی برای حفظ انرژی 

میوه مخصوصا مرکبات 

پوسته ی سفید مرکبات رو نگه دارید در لیوان چای بریزید و بعد چای رو نوش جان کنید 

تا 28 روز گوشت قرمز و غذاهای دارای اهن بالا مصرف نکنید 

حبوبات، لبنیات و شیرینیجات رو حذف کنید 

عمده ی غذاتون دمی گوجه با مرغ یا بلدرچین باشد 

اگر قصد تهیه قرص دارید کپسول بلعیدنی اولترا ویتامین سی بخرید در صورتی که غالبا فشار پایین هستید قبل از قرص یک گوجه ی نمک زده میل بفرمایید 

دکتر جلالی فخار تو اینستا عکس از آی سی یو گذاشته بود. پیرمرد بینوا از همین داروی امام کاظم  خور ...

به حق چیزای نشنیده🤔🤔بشنو وباور نکن    مگه ۱ ق چ داروی امام کاظم  چه تاثیر مخربی می تونه داشته باشه  ما از اول کرونا خانوادگی مصرف می کنیم به مادر و مادرشوهرپیرم هم مرتب می دم   ترکیبات دارو رو سرچ کن   ۱ ق چ شامل هلیله سیاه و نوعی کندر و شکر سرخه  که هرکدام جداگانه کلی خواص دارند و بی ضرر

اولین باره می شنوم    قصد تخریب دارند   و گرنه نوشابه و پفک و چیپس سوسیس وکالباس و آشعالهایی که می خوریم هرروز چرا برای اونا مضر نیست

به حق چیزای نشنیده🤔🤔بشنو وباور نکن    مگه ۱ ق چ داروی امام کاظم  چه تاثیر مخربی می ...

اسم آقای دکتر رو اوردم که مطمئن بشید.ایشون همکار ما هستند و پزشک متخصص.

ان شالله خانوادگی سلامت باشید ولی من به پزشک بیشتر اعتماد کنید تا داروی عطاری.

پشت رو ویرایش کردید منم بنویسم. منظور من مضر بودن داروی امام کاظم نیست، درمان کرونا نیست عزیزم.

اسم آقای دکتر رو اوردم که مطمئن بشید.ایشون همکار ما هستند و پزشک متخصص. ان شالله خانوادگی سلامت باش ...

اسم پزشک هم بیارید  چون خودمون دوسه ساله تجربه داریم  برام باورکردنی نیست    تجربه بالاتر از علمه    وقتی ۱ درمیلیون اتفاقی بیفته  که نمی شه ربطش داد به این دارو  کمی تحقیق کنید در مورد این دارو و بعد حرف اون دکتر رو باور کنید   من همیشه دعا گوی کسی هستم که اینجا این دارو رو معرفی کرد  دوساله خداروشکر هیچ آنتی بیوتیکی مصرف نکردیم

اسم پزشک هم بیارید  چون خودمون دوسه ساله تجربه داریم  برام باورکردنی نیست    تجر ...

اگر با دید <تجربه> هم نگاه کنی عزیزم ما تو بیمارستان موارد فوتی از این موضوع دیدیم.
من هم تجربه ام میگه این دارو درمان کرونا نیست.

به حق چیزای نشنیده🤔🤔بشنو وباور نکن    مگه ۱ ق چ داروی امام کاظم  چه تاثیر مخربی می ...

پست رو ویرایش کردید منم بنویسم. منظور من مضر بودن داروی امام کاظم نیست که کالباس و سوسیس رو مثال زدید، نوشته بودم درمان کرونا نیست عزیزم

اگر با دید <تجربه> هم نگاه کنی عزیزم ما تو بیمارستان موارد فوتی از این موضوع دیدیم. من هم تجرب ...

ببینید هرکس اینجا تاپیک می زنه  دکتررفتن رو مطمئنا می دونه و داروهم مصرف کرده و فقط برای تسریع بهبودیش می آد اینجا کمک می خواد  و ما هم وظیفه خودمون می دونیم که چیزی که خودمون برامون تجربه ست اینجا معرفی کنیم  صرف دکتررفتن و مصرف دارو به تنهائی بی تاثیره   که اگه شخص رعایت نکنه چه بسا که بستری هم بشه  و گرنه خیلیا  تاپیک می زنند و کمک می خواند  دکتر رفتند و دارو هم گرفتند  ولی برای تسریع بهبودی و زود سرپا شدن و تقویت سیستم ایمنی باید درکنارش از درمانهای خانگی هم کمک بگیره  و استارتر هم انتخاب با خودشه