2777
2789
عنوان

ناراحتم.

264 بازدید | 14 پست

تو محل کارم بعد ده روز امروز اف یا تعطیل بودم.بعد همکارم رفته به مسول گفته من شوهرم میاد از ماموریت ،شیفت اون رو به من دادن.بهش میکم چرا.میگه خب تو هم شوهر کن.یعنی انقدر بی ارزشم؟چون ازدواج نکردم آدم نیستم.زندگی ندارم؟از مسولمون خیلی بیشتر ناراحتم.

تو هم میگفتی برنامه چیدم باخانواده شهرستان میرفتم نمیتونم کنسل کنم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم میگفتی برنامه چیدم باخانواده شهرستان میرفتم نمیتونم کنسل کنم

وقتی دیروز رفتم سرکار دیدم برنامه عوض شده.گفتم به مسول گفت اون شوهرش هست و بهم چشم غره رفت  

وقتی دیروز رفتم سرکار دیدم برنامه عوض شده.گفتم به مسول گفت اون شوهرش هست و بهم چشم غره رفت   &n ...

چندوقت دیگه بگو تو آشنایی هستی و نامزد داری

ولی بنظرم ربطی به شوهر نداره اون خرش میره شما مظلومی

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
چندوقت دیگه بگو تو آشنایی هستی و نامزد داری ولی بنظرم ربطی به شوهر نداره اون خرش میره شما مظلومی

اره خرش میره.سهمیه داره.و بی هیچی استخدام رسمی شده‌

اره خرش میره.سهمیه داره.و بی هیچی استخدام رسمی شده‌

از جوابش و رفتار مسیولت فهمیدم

عزیزم چه ریطی داره

محکم باید وایسی

و برای خودت حد و مرز مشخص کنی

دوبار که الکی جای کسی وای نسی ،یاد میگیرن یا قبلش بهت خبر بدن

یا الکی برای بقیه دل نسوزونن

شوهر داره چیه دیگه؟

شایذ تو مادر مریضی داری که به امید مثلا خواهرت گذاشتی و اون باید بره سرکار

شاید تو مطلقه ای و مثلا بچه مدرسه ای داری

شاید تو داری ادامه تحصیل میدی و تایم کار و زندگیت باید دقیق باشه

چه بی شعورن واقعا

ببخشید ولی فکر‌کنم از اولش خودت هم شل اومدی،بهت ژور میگن

عزیزم چه ریطی داره محکم باید وایسی و برای خودت حد و مرز مشخص کنی دوبار که الکی جای کسی وای نسی ،ی ...

نه به خدا.منم مادرم مریضه.یکبار جلوشون واستادم.برام شب شب گذاشتن.گفتم نمیام.چنان کاری با من کردن که میخواستم انصراف بدم.اصلا تو محیط بیمارستان برای کسی که ازدواج نکرده بچه نداره ارزش قائل نیستن‌.درک ندارن.نمیفهمن.بعد اون دعوا‌.هنوز سرپرستار تو صورتم نگاه نمیکنه.جوابمو نمیده.بدترین شیفت ها مال منه.من از اول ماه تا ۲۱ اف ندارم

عزیزم چه ریطی داره محکم باید وایسی و برای خودت حد و مرز مشخص کنی دوبار که الکی جای کسی وای نسی ،ی ...

از اولش شل نیومدم انقدر واستادم جلوشون.توبیخ کتبی دارم.انقدر زدن تو سرم که الان تو سرخور شدم

از اولش شل نیومدم انقدر واستادم جلوشون.توبیخ کتبی دارم.انقدر زدن تو سرم که الان تو سرخور شدم

خاک بر سر همشون

علی الخصوص هرکسی که بدون داشتن شایستگی با پارتی و اشنا رفته سرکار،و هنوزم داره از رانتش استفاده میکنه...ماهم خیلی دیدیم بی عدالتی