2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نقطه ضعف شوهرت چیاست ازشون دور شو و اهمیت نده 

نگاه کن من‌از پنهان کاری بدم میاد ولی ازش ببینم دلم کینه میگیره قبلا خیلی دروغ وپنهان کاری داشت الانم هست ولی کمه یه جورایی بی اعتماد شدم همش میگه من زن شاد میخوام ولی یاد کارای خودش نمیافته

نگاه کن من‌از پنهان کاری بدم میاد ولی ازش ببینم دلم کینه میگیره قبلا خیلی دروغ وپنهان کاری داشت الان ...

بستگی داره پنهان کاریاش چیا باشه 

مثلا شوهر من زیاد دوسنداره راجب کارش بپرسم منم نمیپرسم

چون ی سری موضوعات هست ک مردا فکر میکنن مثلا ما داریم نقش مادری ایفا میکنیم 

ی سری پنهان کاریا هم هست ک خانوادگیه و همه دارن 

بهش بگو تا جاییکه لطمه نزنه نیازی نیست بگی ولی اگه از دهن کسی دیگه بشنوم واقعا دلم میشکنه 

این نیز بگذرد .....
بستگی داره پنهان کاریاش چیا باشه  مثلا شوهر من زیاد دوسنداره راجب کارش بپرسم منم نمیپرسم چون ...

خواهر کینه گرفتم ازش ، چکار کنم کینه نکنم خسته شدم نمیتونم دوسش داشته باشم نسبت بهش سرد سردم ، آخه چون که خودم خیلی بی شیله پیله ام چیزی ببینم کینه میگیرم

خواهر کینه گرفتم ازش ، چکار کنم کینه نکنم خسته شدم نمیتونم دوسش داشته باشم نسبت بهش سرد سردم ، آخه چ ...

به خوبی هاش فکر کن چون نمیتونی بخاطر این مساله زندگیتو و حال خوبتو از بین ببری 

اگه ازین مرداست ک با زبون و محبت خر میشه اطلاعات میده توام با کلک ازش اطلاعات بگیر و اینطوری انتقام بگیر 😁

مثلا اگه راجب کار میخوای بدونی هیچوقت مستقیم نگو 

چقد دراوردی پول یا چیکار کردی بگو شرایط سخته درکت میکنم منم سعی میکنم همراهیت کنم تو مخارج و ازین حرفا بعد کم کم خودشون اطلاعات میدن

این نیز بگذرد .....

منم خیلی روراست با بودم البته با همسرم هنوزم هستم 

ولی با بقیه سعی میکنم نباشم چون منم واقعا میبینم بعضیا ی چیزایی رو مخفی میکنن ک اصلا مهم نیست واقعا ناراحت میشم 

مثلا مادرشوهرم حتی چیزی ک میدونمم ازم مخفی میکنن منم تصمیم گرفتم موقع حرف زدن حواسمو جمع کنم 

کینه نکن توام همونو تمرین کن براشون

این نیز بگذرد .....