2789
عنوان

تقویت بچه

94 بازدید | 7 پست

بچمو از وقتی گذاشتم مهد دائم مریضه 

همه میگن عادیه حتی پزشک میگن چون سال اولشه بدنش ایمنی نداره و با هر مریضی قویتر میشه 

غذاشم خوبه 

امااااا 

شوهر میگه 🧔🧔🧔

تو بهش نمیرسی خوب تقویتش نمیکنی و مقصر منم 

اینم بگم من به مقصر شدن عادت کردم 

گلدون خشک میشه مقصر منم ،وسیله خونه خراب میشه مقصر منم،کارا طبق روال پیش نمیره مقصر منم،حتی شوهرم ۴۰ سالشه و موهاش داره سفید میشه و چشمش چروک زده مقصر منم 

وضعیت الان مملکتم دنبال مقصر نگردین مقصر منم😁😁😁

خلاصه 

حالا شما لطفا چنتا غذای پر قدرت و خوراکی پر قدرت 

به من یاد بدین اینا هم درست کنم 

اینم بگم دکترا از قدو وزن بچم کاملا راضی هستن 

فقط میخوام دهن این بشرو تو این یه مورد ببندم همین

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

عزیزم وقتی قد و وزنش نرمال حله، ولی من موقعی پسرم کوچیک بود و راه نمیرفت دکتر بهم گفته و اینکارو میکردم و الانم هر موقع ببینم تن تن مریض میشه و ضعیفه و اینا اینکارو میکنم، و اینکار چیه؟ ماهیچه یا گوشت گوسفندی رو چند تیکه بنداز تو یه شیشه سس و یه پیاز کوچولو و یکم نمک بریز توش و درشو ببند آب اینا هم نریز اصلا، یه قابلمه رو پر آب کن و این شیشه رو بذار توش و در قابلمه رو بذار و منتطر باش آب قابلمه بجوشه، بعد شعله رو کم کن بذار چند ساعت خوب بپزه بعدش در شیشه رو باز کن ته شیشه چند قاشق عصاره ی گوشت هست اونو بده بچت بخوره اگه اونطوری میخوره چه بهتر اگه نخورد من قاطی سوپش یا کتش اینا میکنم میدم میخوره، گوشتش خورد چه بهتر نخورد خودتون بخورین همون عصاره عالیه براش غلیظ و مقوله چون آب خود گوشته و تو آبی تو شیشه نریختی خالصه خالصه عالیه برا تقویت، من از وقتی که پسرم یه سال و نیمش بود دکتر گفت تا همین الان که ماه بعد تولد پنج سالگیشه یکم بخواد ضعیف شه یا سرما بخوره زود براش گوشت میپزم تو شیشه پسر من بدغذاس و گوشت اینا نمیخوره من فقط همون عصاره رو با هزار ترفند و قاطیه چیزای دیگه به خوردش میدم میره البته که بگم همون عصاره عالیه و اصل کاریه برا تقویت، همین الانم گذاشتم بپزه خیلی وقته نپختم دعا کن بتونم بدم بهش و بخوره خیلی بابت غذاش اذیتم میکنه، باورکن خودم از همه چیم می‌گذرم هیچی نمیخرم خیلی قناعت میکنم که برا پسرم گوشت و آجیل و چیزای مقوی بگیرم بجاش بدم بخوره تقویت شه اینم نمیخوره کلافم میکنه واقعا

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دیروز درست کردم، توش سیب زمینی و هویج هم گذاشتم 

آره منم بعضی وقتا اونطوری میکنم مثل سوپ درست میکنم میدم میخوره، حتی بعضی وقتا نخود میریزم یا لوبیا میریزم که خاصیت نخود و لوبیا هم خوبه براش، البته پسر من اینجور چیزارو نمیخوره میپزم فقط عصارشو میدم بقیشو خودمون میخوریم، دیگه چیکار کنم اصل کاری عصاره که همه ی خاصیتش و داده به اون دیگه به هر ترفندی شده قاطیه یه چیزی میکنم به خوردش میدم عصاره رو

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
هیولا جان تمام بچه ها سال اول که میرن مهد دائم مریضن 

یکی بیاد اینو به شوهر من بفهمونه 

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم