2777
2789
عنوان

باورن

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 49 پست

بعدش حدود ۷-۸ تا مرد خوب و خانواده دار و معتمد رو پولشونو گرفت

با عنوان جذب سرمایه

بعد یه مدت گندش درومد و اینا متوجه شدن که این قضیه ته نداره

گرفتن انداختنش زندان

تو زندان انقد واسطه فرستاد و انقددد ب اب و اتیش زد ک بیاین رضایت بدین من اصل کاری نیستم و منم مثل شما سرم کلاه رفته

تا جایی ک بتونم هم پولتونو پس میدم

و حدود ۸۰ درصد از سرمایه هر کسی ک پول گرفته بود رو برگردوند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش حدود ۷-۸ تا مرد خوب و خانواده دار و معتمد رو پولشونو گرفت با عنوان جذب سرمایه بعد یه مدت ...

خب خداروشکر این که خوبه من قید پول خودمو زدم من فقط میخوام بیاد پول همکاراهاش شوهرمو‌بده همین 

البته اینم بگم که این چند نفر تمام زار و زندگیشونو تبدیل ب پول  نقد کرده بودن و داده بودن ب این ...

منم همه چیو فروختم دادم ب خواهرم و دختر عموم چون ما واسطه شده بودیم الان همکاراش موندن با ۵ میلیارد بدهی وای خدا موهای تنم سیخ میشه میگم ۵ میلیارد از کجا بیاریم بدیم 

بگو‌بکو‌

بععد این کلاهبرداره که الان رضایت همه رو هم برای یه حکم کیفری گرفته بود 

دوباره اومد گفت که من پشیمونم ک بدون تحقیق شما رو هم درگیر کردم و خودم میخوام این ضرری رو ک ب شما خورده جبران کنم و یجورایی ب ارزش الان پولتونو برگردونم

مثلا اگر اونموقع خونتونو فروختین یه میلیارد الان سه میلیارده

من میخوام جبران خسارت کنم سه میلیارد بدم

بعدش

این بنده خداها اعتماد کردن دوباره ب این

مثلا اومد گفت فلان مرحله از پیشبرد کارم‌۵۰۰ تومن میخواد تا حدود سی میلیارد ب هر کدوممون برسه

این بنده خداهام که حسابی زخم خورده و مالباخته بودن و فکر میکردن این هیچ کاره است

ومثل خودشون سرش کلاه رفته

بهش اعتماد میکردن پول رو جور میکردن میدادن

ولی از یجایی ب بعد ، چون خودشون پول نداشتن و همه چیشونو فروخته بودن و امید داشتن اگر این پولا رو‌ بدن 

پول اصلیشون بهشون برمیگرده

افتادن ب قرض گرفتن از فامیل و اشنا

حالا اتفاق نابود کننده تر اینجا افتاد که

در نهایت اونجایی ک میگم فاجعه اتفاق افتاد

این طرف که میرفت برای پول قرض گرفتن و دادن ب اون کلاهبرداره ( که خودشو ادم خوبه و مالباخته جا زده بود )

میومد ملک و املاک فامیلارو گرو میذاشت

مثلا میرفت ۵۰۰ قرض میگرفت زمین یه میلیاردی گرو میذاشت بخیال اینکه دو هفته ای پس بده

فامیلا هم چون ب عقلش ، حرفش، اعتبارش و پاک بودنش اعتماد داشتن

قبول میکردنو فکر میکردن دو هفته ای پونصد طرفو پس میده و زمین اینا رو که پشنوانه بدهیش بیع کرده برمیگرده بهشون

حالا این کارو با چندین نفر کرد

اون پولای ک قرض گرفته بود ک برنگشت هیچی، زمینا املاک و ماشینایی ک گرو گذاشته میشد و بیع شده بود هم مصادره میشد

و طرف بابت قرض پونصد تومنیش، زمین و ملک و ماشین میلیاردی میگرفتن و البته مینونم بگم حق داشتن تا حدی

حالا چرا؟