2777
2789
عنوان

بچمو زدم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 28 پست
من خوندم روانشناس ها گفته بودن، اگه زدن، باید هم قدش بشید، به چشماش نکاه کنید محکم، نه خشمگین، بکید ...

اخه میدونی من به زدن خودم و درد گرفتن و هر اتفاقی واسه خودم بیفته برام مهم نیس .. فقط ترسم از اینه که چیزی به خواهرش پرت کنه  بلایی سراون بیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میدونی من به زدن خودم و درد گرفتن و هر اتفاقی واسه خودم بیفته برام مهم نیس .. فقط ترسم از اینه ک ...

بزرگتر بشن بدترم میشه، دوقلوهای منم مدام دعوا میکنن، یا شوخی خرکی، اخرم گریه میکنن، وسایل خطرناک، تیز و سنگین از جلوی دستش بردار

منم یک خواهر کوچیکتر دارم ۴ سالشه اختلاف سنی زیادی داریم.

گه گاهی که اعصبانیم میکنه میزنمش خودم هم اتیش میگرم سعی میکنم ارومش کنم و بهش چیزی بدم که یادش بره.

کتک زدن بچه اصلا خوب نیست چون تاثیرات منفی داره.

بچه زیر ۷ سال رو نباید اصلا کتک زد.

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
رو کنترل عصابت کار کن عادت کنی دیگه راحت میزنی بچه دوساله رو که نمیزنن اینجوری گناه داره طفل معصوم چ ...

خیلی خیلی باهم فرق دارن ..مثلا دیروز بردمشون پارک ..اون قل راحت برا خودش با  اسباب بازی  بازی می‌کرد  این هر اسباب بازی میذاشتم جیغ گریه که  نمیخام و ترس داشت... خانمه تو خ نه بازی گفت اه چرا اینجوریه  ..اولین بچه اس میبینم اینقدر به مامانش چسبیده . اصلا بازی نکرد 

دیدی چقد آدم حس خالی بودن میکنه  ..

خیلییییی، هی میگفتم اگه شهر خودم بودم، الان خواهرام بودن، دوستام بودن، بچیسر خونه عمه هام میرفتم، چندنفربودن اینارو نگه دارن، برم بیرون ی هوایی بخورم، خیلی بده خیلی

منممممممممم🥺😭😭😭😭😭 دیروز چقدر واسه تنها بودم گریه کردم  ، غصه خوردم

ناراحت نباش نزدیک بودن هم بدیای خودشو داره الان خانواده همسر و خودم نزدیکن بخاطر بچه هی میان هی میان همش نمیشه ک ترو تمیز و مرتب بود ب لباس بچه گیر میدن ک وای کثیفه وای لاغر شده وااای دستش زخم شده وای گشنشه هیچی ندادی ووو مادرشوهرم خودش بعضی وقتا هم پسرمو میبره پیش خودش گشنه میاره یا همش هله هوله میده مادر خودمو هم ک نمیخام ببینمش اصلا ریختشو 

رو کنترل عصابت کار کن عادت کنی دیگه راحت میزنی بچه دوساله رو که نمیزنن اینجوری گناه داره طفل معصوم چ ...

از محبت کردن هیچ فرقی بینشون نمیذارم  ..اگه اینو بغل کردم اونم بغل میکنم یا اکه بوسیدم اونم میبوسم هیچ چیزی براشون فرق نمیذارم  ولی اخلاقشون فرق داره

اینم بگم از مهربونی از اون قل خیلی مهربونتره ..ولی این اخلاق بدش باعث میشه اذیت بشیم.. وگرنه  مهربونی هم داره... بقدری این میاد بوسم میکنه که اون  قل نمیکنه

خیلی خیلی باهم فرق دارن ..مثلا دیروز بردمشون پارک ..اون قل راحت برا خودش با  اسباب بازی & ...

خانمه غلط کرد،اجازه نده درباره بچت نظر بدن،من مادر نیستم ی دختر مجردم ولی بعنوان کسی که قربانی داشتن مادر بد بوده واقعا بهت میگم پیش کسی نگو بده یا نزار بقیه نظر بدن دربارش و انتقاد کنن،باور کن عادیه،ببرش مشاوره کودک یا باهاش صحبت کن بصورت ساده و بچه گانه ببین چرا بهونه میگیره،وقتی همسرت بود الکی یجور ادا دربیارید که دخترتو نمیبینید گوشه خونه بعد با همسرت درباره خوبی هاش حرف بزن مثلا بگو خیلی حرف گوش کن و آروم شده خیلی دختر خوبیه،بزار بشنوه،وقتی گریه میکنه و جیغ میزنه بشین جلوش بعد بگو واییی پس صدای اروم و قشنگ دخترم کجاس؟منکه نمیفهمم چی میگی با صدای قشنگ و ارومت بگو ببینم چی میگی،یمدت اینجوری باهاش تا کن حتما بهتر میشه،وسایل نقاشی بخر احساساتشو تخلیه کنه و اینکه باور کن اگه بچه مشکلی داره تقصیر خودش نی ی اشتباهی یا چیزی از والدین سر زده روش تاثیر گذاشته،نمیگم شما بدی ولی اون خودشم الان خوب و بدو تشخیص نمیده باهاش راه بیا و حتما مشاور کودک ببر