۲ سالشونه هر دو دخترن.. چند بار عادت کرده مثلا هر چی تو دستش میومد پرت میکرد اسباب بازی لیوان قاشق خلاصه هر چی...امشب برنامه کارتون میخاس براش گذاشتم همش میگفت این نه عوض کن منم شمردم ۹ بار عوض کردم خستم شد گفتم بده بابات عوض کنه باباشم چند بار عوض کرد دیگه کارتونی نمونده بود رو فلش ... خلاصه اینم کنترل پرت کرد سمت من خود گونه ام ..بد درد گرفت منم عصبی شدم زدم تو پاش ..بعد عذاب وجدان گرفتم که نباید میزدم..با این اخلاقش چیکار کنمم... البته دردش گرفت گریه کرد
رو کنترل عصابت کار کن عادت کنی دیگه راحت میزنی بچه دوساله رو که نمیزنن اینجوری گناه داره طفل معصوم چرا میگی بده؟بد نیست فقط بچس،بینشکن فرق نزار یکسان محبت کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رو کنترل عصابت کار کن عادت کنی دیگه راحت میزنی بچه دوساله رو که نمیزنن اینجوری گناه داره طفل معصوم چ ...
خیلی خیلی باهم فرق دارن ..مثلا دیروز بردمشون پارک ..اون قل راحت برا خودش با اسباب بازی بازی میکرد این هر اسباب بازی میذاشتم جیغ گریه که نمیخام و ترس داشت... خانمه تو خ نه بازی گفت اه چرا اینجوریه ..اولین بچه اس میبینم اینقدر به مامانش چسبیده . اصلا بازی نکرد
ناراحت نباش نزدیک بودن هم بدیای خودشو داره الان خانواده همسر و خودم نزدیکن بخاطر بچه هی میان هی میان همش نمیشه ک ترو تمیز و مرتب بود ب لباس بچه گیر میدن ک وای کثیفه وای لاغر شده وااای دستش زخم شده وای گشنشه هیچی ندادی ووو مادرشوهرم خودش بعضی وقتا هم پسرمو میبره پیش خودش گشنه میاره یا همش هله هوله میده مادر خودمو هم ک نمیخام ببینمش اصلا ریختشو
اینم بگم از مهربونی از اون قل خیلی مهربونتره ..ولی این اخلاق بدش باعث میشه اذیت بشیم.. وگرنه مهربونی هم داره... بقدری این میاد بوسم میکنه که اون قل نمیکنه
خیلی خیلی باهم فرق دارن ..مثلا دیروز بردمشون پارک ..اون قل راحت برا خودش با اسباب بازی & ...
خانمه غلط کرد،اجازه نده درباره بچت نظر بدن،من مادر نیستم ی دختر مجردم ولی بعنوان کسی که قربانی داشتن مادر بد بوده واقعا بهت میگم پیش کسی نگو بده یا نزار بقیه نظر بدن دربارش و انتقاد کنن،باور کن عادیه،ببرش مشاوره کودک یا باهاش صحبت کن بصورت ساده و بچه گانه ببین چرا بهونه میگیره،وقتی همسرت بود الکی یجور ادا دربیارید که دخترتو نمیبینید گوشه خونه بعد با همسرت درباره خوبی هاش حرف بزن مثلا بگو خیلی حرف گوش کن و آروم شده خیلی دختر خوبیه،بزار بشنوه،وقتی گریه میکنه و جیغ میزنه بشین جلوش بعد بگو واییی پس صدای اروم و قشنگ دخترم کجاس؟منکه نمیفهمم چی میگی با صدای قشنگ و ارومت بگو ببینم چی میگی،یمدت اینجوری باهاش تا کن حتما بهتر میشه،وسایل نقاشی بخر احساساتشو تخلیه کنه و اینکه باور کن اگه بچه مشکلی داره تقصیر خودش نی ی اشتباهی یا چیزی از والدین سر زده روش تاثیر گذاشته،نمیگم شما بدی ولی اون خودشم الان خوب و بدو تشخیص نمیده باهاش راه بیا و حتما مشاور کودک ببر