2777
2789

اره میخواستم حسم از بین بره رفت

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یعنی چی ؟

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طرف شما کات شده بود یا اون؟

یه لحظه حس کردم تاپیک و اشتباه اومدم😂 ببخشید احساسی رو اساسی خوندم .

گفتی حاجت منم میگم این دوتا روش برا حاجت گرفتن مجربه ان.

ولی بزار یه تجربه بگم از خودم دوران جاهلیتم بود بایکی بودم خیلی دوسش داشتم نشد بهم خورد بعد فکر میکردم زمین و زمان بهم خورده همش میگفتم چیکارکنم برگرده حالم خیلی بد بود دعا میخوندم بی نتیجه بود میدونستم مغزم کارنمیکنه فقط میخواستم برگزده برنگشت منم بیخیال شدم که دعا کنم همش خودخوری کنم همش بعدها که عقلم اومد سرجاش احساس کمرنگ شد هرلحظه خدارو شکر کردم بابت تموم شدن رابطه شاید باورت نشه دقیقا زمانی که همه چی داشت تو ذهنم برام پاک میشد بعد دوسال زنگ زد بهم که دلم برات تنگ شده وقتی باهاش حرف زدم دیدم چقدرررررفاصله داره با آدمی که من میخوام برای یه عمر زندگی اینبار من بودم که برام مهم نبود ‌‌خلاصه جونم بگه برات وقتی یه چیزی رو رها کنی جذبت میشه دوم اینکه اصرارنکن بخودت فرصت بده شاید بعد ها از خودت بخاطر نشدنش تشکر کنی