2777
2789
عنوان

چطور حس بد رو از خودم دور کنم؟

80 بازدید | 4 پست

سلام دوستان ... من نمیدونم چرا انقد امشب حس بد دارم . نمیدونم واقعا از چیه ولی داره کلافم میکنه شاید بخاطر اخبار خوندنمه . حس بد ترس و امنیت نداشتن دارم واقعا نمیدونم چی کنم خیر سرم ۲۴سالمه

نه ب سن و سال ن ب جنسیت ربط داره انقد اخبار وحشتناکه ‌که همه تحت تاثیر قرار میگیرن

وزن اولیه:۷۰ وزن هدف:۶۰  وزن فعلی: ۶۴ ددلاین: عید ۱۴۰۲شروع رژیم:۲۳دی۱۴۰۱    توی کتاب پلنگ های کافکا نوشته بود: "از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود در حالی که من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم..."
نه ب سن و سال ن ب جنسیت ربط داره انقد اخبار وحشتناکه ‌که همه تحت تاثیر قرار میگیرن

واقعا نمیدونم دیگه من خیلی مثبت نگر بودم الان واقعا افتضاحم اخر هفتم مهمون ویژه برام میخخواد بیاد از راه دور یکم استرس اومدن ایشون تو این اوضاعم هست که اتفاقی نیافته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نمیدونم دیگه من خیلی مثبت نگر بودم الان واقعا افتضاحم اخر هفتم مهمون ویژه برام میخخواد بیاد از ...

خوب پیش میره نگران نباش

وزن اولیه:۷۰ وزن هدف:۶۰  وزن فعلی: ۶۴ ددلاین: عید ۱۴۰۲شروع رژیم:۲۳دی۱۴۰۱    توی کتاب پلنگ های کافکا نوشته بود: "از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود در حالی که من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم..."