2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ارزن تخمه ، گردو ، فندق ، ماش نیم پز ، کاهو ، سفیده تخم مرغ ، فلفل ، پاپ کورن. نون خشک . گوشت چرخ ک ...

ماشاا بهش٫ ماش ندادم بهش ٫ میخوره اگه بدم؟ 

حال راباید فهمید،، پرسیدن راهمه بلدن👍
منم دارم ما نشستیم بودیم دیدم یه عروس هلندی ناز نشسته رو میله ی روی تراسمون دیگه شوهرم رفت گرفتش ال ...

اره خیلییییی نازن 

فقط نباید تنها باشن 

منم متاسفانه کسی رو ندارم ک تو خونه مواظبش باشه 😞😞

آخی😍😍😍 مبارک باشه.. یکماه بعد شیرین میشه برات .. منم ی مرغ عشق دارم.عشقه عشق⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عزیزم ی سوال داشتم 

من مرغ عشق دارم تخم که میزاره بعد چند روز تخمشو میشکنه نوک میزنه سوراخ میکنه و میندازه بیرون 

چرا میدونی دلیلش چیه ؟؟؟

اره فقط خونمون کوچیکه و میترسم اذیت شه 

واسه منم کوچیکه خونه م ۸۰ متره 

ولی از صبح تا شب آزاد می‌چرخه رو کله هامون می شینه 

در قفسش هم بازه واسه غذا و استراحت می‌ره تو قفس میخوره میخوابه بعد میاد بیرون . 

میگه بوس بده ، فلفلی بیا . 

الان روی سلام گفتن دارم باهاش کار می‌کنم‌ .

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
ماشاا بهش٫ ماش ندادم بهش ٫ میخوره اگه بدم؟ 

امتحان کن 

من هر دوهفته اندازه یه قاشق ماش. میریزم تو آب میزارم رو گاز در حدی که ماش ها یکم نرم بشن نه له ، چون خودش ماش رو از پوست درمیاره . پوستشو میندازه

میزارم براش دوست داره ، کاسه شو پر میکنم صبح تا شب می بینم کاسه رو تموم کرده 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️