2777
2789
عزیزم،کاش مثله مال شما حرفم بزنه😍

باهاش حرف بزن هر روز

من اصلا در تلاش نبودم مرغ عشقم حرف بزنه ولی از سر عشق و علاقه زبادم هر روز هزززززار بار قربون صدقه ش رفتم ، نازش میکردم

یادمه وقتی یکماه و ده روزش بود خریده بودمش.

شبا میترسید وقتی برقا رو خاموش میکردیم.

میدیدم خودشو از ترس به سقف آویزون میکنه

اینجوری میدیدمش دلم براش میسوخت.

دستمو میبردم تو قفس ، می نشست رو انگشتم

مبوردمش جلوی دهنم آروم با صدای ریز بهش میگفتم قربونت برم نترس، چرا نمیخابی حوجویی و این کار هر شب من بود خدا وکیلی.

تا اینکه دیگه کم کم ترسش ریخت و اعتماد کرد.

دیگه قشنگ میومد رو دستم و میومد جلو صورتم صاف می نشست که گوش بده ببینه من چی میگم ! خخخ

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

باهاش حرف بزن هر روز من اصلا در تلاش نبودم مرغ عشقم حرف بزنه ولی از سر عشق و علاقه زبادم هر روز هزز ...

اااای خدا عسلم😍😍😍😍😍

ماله من گاز نمیگیره رو دست میاد ولی خیلی هم علاقه نداره رو دست بشینه،میاد رو دستت بعدش زود پرواز می‌کنه

ترسو هم نیست،با اینکه جثش از عروس هلندی هام خیلی کوچیکتره ولی اون سه تا از این اینقد میترسن آخه خیلی زورگوعه😂😂

اااای خدا عسلم😍😍😍😍😍 ماله من گاز نمیگیره رو دست میاد ولی خیلی هم علاقه نداره رو دست بشینه،میاد ...

خب من تنها پرنده م مرغ عشقم بود.

مرغ عشق شما توجهش به عروس هلندیاتون جلب میشه.

اشکالی نداره ، به مرور بیشتر میشینه رو دستتون، اگر مداومت کنید و هی تو قفس بگذارید رو دستتون بشینه ، 

بیرون رفتن و اومدنش از قفس ، رو دست شما باشه.

با دستتون بهش دون بدید. ارزن بذارید از کف دستتون بخوره.

کم کم مدت طولانی تری میشینه رو دست.

حتی همون وقت هم که تو قفسه ، اسمشو صدا کنید باهاش خرف بزنید. اصلا دلسرد نشید من بهتون قول میدم مرغ عشقتون حتما حرف خواهد زد.

بشرطیکه وقت بذارید براش و نذاریدش به امون خدا.