2777
2789
عنوان

بچه دارها

104 بازدید | 17 پست

دخترم یک ماه و نیم اس. بهش شیر خودمو میدم. با اینکه هر دو سینه ام شیر داره ولی بعضی وقتا سینه سمت چپمو نمیگیره.از راست بیشتر میخوره. دلیلی داره؟ 

اگه بهش شیرخشک با شیشه شیر بدم امکانش هست سینه ام رو پس نزنه و شیر خودمم بخوره؟  چون با قاشق بهش میدم خیلی گریه میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اینطوری خوب نی باید از هر دو بخوره شیر خودتم مفید تره با شیر دوش شیر اون سینتو بدون بنداز تو شیشه شیر بده بهش 

یا یه ذره عسل و آب قاطی کن بزن به نوک اون سینت بده بهش ببین میگیره

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

سلام..من فیدینگ تیوب گرفتم یه سرشو با سینم می گذاشتم دهنش شیر خشکشو می خورد سینم رو هم مک می زد..یه لوله درازه از تجهیزات پزشکیا بخر...اره ممکنه دیگه نگیره سینتو

شاید گوشش درد می کنه شایدم یه سینت شیرش بیشتره شایدم شکل سینت اون یکی بهتر می تونه بگیره

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
عزیزم اینطوری خوب نی باید از هر دو بخوره شیر خودتم مفید تره با شیر دوش شیر اون سینتو بدون بنداز تو ش ...

اگه با شیشه میشد داد ک خوب بود‌ میکن شیشه بخوره سینه مو نمیگیره

پسرمن ازشیش ماهگی به بعدفقط ازیه سینه خورد .....خواهرم هم به بچه اش شیرخودش میدادخسته میشدشیرخشک میدادکه دخترش دیگه شیرشونخورد الان شیرخشکی شده

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
پسرمن ازشیش ماهگی به بعدفقط ازیه سینه خورد .....خواهرم هم به بچه اش شیرخودش میدادخسته میشدشیرخشک مید ...

از همین میترسم ک شیرخشکی بشه  ترس از این جهت ک شیرخشک یبوست میاره و بچه اذیت میشه وگرنه برام‌مهم نبود ک شیرخشکی بشه