2821
2789
عنوان

خیانت

518 بازدید | 21 پست

بنظرتون اگه به مردی در مورد خیانت ۱۰ ساله زنش با شوهرم بگم،همراه با یک سری مدرک،چکار میکنه؟ انتقام میگیره؟ شکایت میکنه؟فراموش میکنه؟ از زنش یا شوهرم انتقام میگیره؟یا میزاره اب ها از اسیاب بیفته بعد کاری کنه؟مرده در حد سلام و حالا اسم و فامیل و ...شوهرم رو هم میشناسه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم شما چیزی نگو.درسته در حقتون خیانت شده ولی ریختن آبروی کسی درست نیست.خدا اگر خودش بخواد کاری میکنه که هر جفتشون متوجه بشن.سکوت کنید.گاهی گفتن این چیزها و برملا کردنش انتهای جالبی نخواهد داشت و برای شما هم خدای نکرده عذاب میشه.

بسپارید به خدا.خدا خودش به موقع مجازات میکنه.

عزیزم شما چند سالته درس خوندین؟ 

شوهرت وضع مالیش چطوره ؟

مهرتو اگه اجرا بذاری و باهاش یه شغل واسه خودت دست و پا بکنی  اینطوری پشتت پر تره و میتونی مستقل باشی کاری به اون نداشته باشی 

یه بسم الله الرحمن الرحیم واسم بگو 
عزیزم خیانت ده ساله بعد الان رو شده؟

نه از اول فهمیدم ولی هر چی به همسرم گفتم انکار کرد،به اون زن هشدار دادم،براش مهم نیست،حتی قبل از اینکه بفهمم زنه تو باشگاه اومد با من دوست شد بعد فهمیدم این همون زنه،وارد حربم خصوصیم شده

شرایط خیلی سخت و غم‌انگیزیه. احساس انتقام و خشم قوی‌ترین انگیزه برای هر کاریه اما معمولا تصمیم‌گیری در این شرایط چون کاملا احساسیه نتایج مثبتی نداره. شخصی که در این وضعیت باشه چند راهکار داره که بسته به شرایطش باید انتخاب کنه؛ قبل از هر کاری باید پایان کار براش روشن باشه یعنی چی یعنی اینکه فقط در صورتی که صد در صد قصد داره از همسرش جدا بشه باید این قضیه رو آشکار کنه اگه حتی یک درصد به خاطر ملاحظاتی از قبیل بچه، آبرو و ... نمی تونه یا نمیخواد جدا بشه بهتره هیچ اقدامی نکنه اما اگه تصمیم خودشو گرفته و میخواد جدا بشه چند راه حل داره اول اینکه با شوهرش صحبت کنه و بگه همه چیز رو میدونم اگه بی سر و صدا طلاقم ندی و حق و حقوقم رو کامل پرداخت نکنی آبروی تو و طرفت رو میبرم و ... روش دوم اینکه تمام مدارک رو به شوهر اون خانم بدی و البته عواقبش رو بپذیری ممکنه شوهر اون خانم زن خودش یا شوهر شما رو به قتل برسونه و راه حل آخر که بهترینه مراجعه به مشاور متخصص و گرفتن کمک حرفه‌ای و علمیه‌.

عزیزم شما چند سالته درس خوندین؟  شوهرت وضع مالیش چطوره ؟ مهرتو اگه اجرا بذاری و باهاش یه شغل ...

من ۲۹ سال شاغل نیستم ولی درس خوندم ،خونه و ماشین هم دارم بنام خودم و پشتوانه مالی هم دارم

شوهرتو دوس داری؟

اگه واقعا بهت ثابت شده که خیانت کرده و به روشم آوردی اول از همه مطمن شو از منبع درآمدت بعد به شوهرت بگو ک طلاق میخوای اونم اگه واقعا تورو بخواد خودشو جمع میکنه

یه بسم الله الرحمن الرحیم واسم بگو 
عزیزم وارد حریم خصوصیت شده ینی چی

یعنی باهام دوست شده تو باشگاه،شماره م رو گرفته،هی یکسال آجی آجی بهم پیام داده،ولی از اون ور با شوهرم بوده،هر بار از خودم،خانوادم،جاهایی که میرم،حالا دکتر،باشگاه،مسافرت،مثلا پرسید مدرسه بچه ها رو کجا میبری گفتمش،اونم بچش رو اورده همونجا تو کلاس دخترم،بعد که فهمیدم،سال بعد امسال مدرسه بچم رو عوض کردم دوباره اورده همونجا تو کلاس دخترم،خیلی زنه پستیه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز