sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6972 عنوان چرا جواب نمیدید☹ 42 بازدید | 5 پست بچه ها اگر یه پیج داشته باشی بعد دوتا پیج دیگه هم بزنی اونا فیک محسوب میشن؟اگر بخواد برای طرف نوتیف بره که مثلا مخاطبتون با این اسم توی اینستاست کدومو میزنه؟ خواهش میکنم ازتون بگید ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است! 1401/11/10 | 00:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
valehe عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 1312 کلا هر پیجی که عکس و مشخصات واقعی رو نذاری فیکهنوتیف اون پیجی که شمارت رو موقع ثبت نام وارد کردی میرهاگه برای پیج دوم و سوم شمارت رو وارد نکنی مخاطب ها نمی فهمن
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6972 نوتیف اون پیجی که شمارت رو موقع ثبت نام وارد کردی اگه برای پیج دوم و سوم شمارت رو وارد نکنی م ... تروخدا مطمئنی؟🥺ینی پیج اولی؟ اصلا برای دومی و سومی شماره ازم نخواست اما وقتی تو اطلاعات شخصی میرم دیدم شماره اولی تو این دوتا هم وارد شده ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
valehe عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 1312 تروخدا مطمئنی؟🥺ینی پیج اولی؟ اصلا برای دومی و سومی شماره ازم نخواست اما وقتی تو اطلاعات شخصی میرم د ... خب اگه اینطوره فکر می کنم نوتیف برهبرای پیج های بعدی باید یه ایمیل جدید یا شماره جدید وارد می کردی
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6972 خب اگه اینطوره فکر می کنم نوتیف بره برای پیج های بعدی باید یه ایمیل جدید یا شماره جدید وارد می کردی ... واقعا ینی برای دوتاش رفته؟ اخه هیچ اطلاعاتی ازم نخواست فقط نام کاربری باید میزدم و رمز😔 ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!