sarardr مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1741 عنوان کادو برا تولد 84 بازدید | 14 پست سلام کادو برا تولد پسرم ک دوسالش میشه چی بخرم ک همه دهنشون باز بمونهمیخام همرو دعوت کنم یه چیز ک همه بگن واووو😃طلا اگ بخرم چی بخرم 1401/11/10 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 12027 سکه بخر چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 12027 مگه سکه خوبه واس پسر؟ طلا ک نمیتونی بگیری حداقل سکه بگیر بذار اونجا براش بمونه چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
sarardr مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1741 طلا ک نمیتونی بگیری حداقل سکه بگیر بذار اونجا براش بمونه سکه هم باید داراییمو بدم بره🤣
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 12027 سکه هم باید داراییمو بدم بره🤣 دیگه اگه میخوای چشم دربیاری بده بره😆 چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
sarardr مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1741 نمیدونم ولی حداقل ۶یا۷ تومن هستن چ خوب اگ ۷ تومن باش حداقل همین قیمتا میخام چیزی بخرم طلا چی ۷ تومن چیزی هس واس پسر بچه؟ایده بدین دیگ
sarardr مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1741 دیگه اگه میخوای چشم دربیاری بده بره😆 اره والا.دختر خالم واس دخترش سرویس داد موندم من درمقابلش چی بدم تو بودی چی میدادی ک پیش ملت هم عیب نباشه نگن پدرو مادرش چی دادن هم بگن مثلا کادوش خوب بود واس پسرش
nنازلی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 12144 چ خوب اگ ۷ تومن باش حداقل همین قیمتا میخام چیزی بخرم طلا چی ۷ تومن چیزی هس واس پسر بچه؟ایده بدین دیگ واسه پسر که طلا بجز سکه چیزی جالب نیست شاید بتونی سکه گرمی بخری
nنازلی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 12144 چ خوب اگ ۷ تومن باش حداقل همین قیمتا میخام چیزی بخرم طلا چی ۷ تومن چیزی هس واس پسر بچه؟ایده بدین دیگ
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 12027 اره والا.دختر خالم واس دخترش سرویس داد موندم من درمقابلش چی بدم تو بودی چی میدادی ک پیش ملت هم عیب ن ... من بودم همون سکه رو میدادم چون الکی پول بدی چیز گرون ک استفاده خیلی نکنه ب چ درد میخوره چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜