2777
2789
عنوان

میلو مننگوسل

1023 بازدید | 13 پست

خانما کیا جنینشو مشکل میلو مننگوسل داشت ؟من بارداری اولم بود فامیلم نیستم  کسی با این شرایط تونسته موفق به بارداری سالم شه ؟البته جنین مشکل میلو مننگوسل و امفالوسل داشت ...الان میخوام اقدام کنم خیلی استرس دارم دکترمم متخصص پریناتولوژیه گف نمیخواد آز ژنتیک بدی تو فامیلامون همچین چیزی نیس 

یعنی چی؟ من تا حالا نشنیدم اصلا

ستون فقرات جنین مشکل داشته انتهای ستون فقرات بسته نشده بود ...امفالوسلم ک رودها تا هفته ۱۱میاد بیرون برای همه جنین ها ولی تا ۱۲داخل برمیگرده ک این برنگشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب الان تو دوره جنینی این مشکلات قابل روئیت هست و پزشکت راهکار میده براش اگه دور از جون مشکلی باشه

استرس نداشته باش و فقط به حس قشنگ مادرشدن فکر کن و اصلا به چیزای منفی فکر نکن تمام آزمایشات و سونوهای بارداری رو هم انجام بده که خیالت راحت باشه

من امروز آنومالی پیشرفته انجام دادم سونوی سه بعدی و اکوی قلب جنین و خدا رو شکر کردم که اینقدر علم پیشرفت کرده و خیلی از بیماری های مادرزادی رو میشه تشخیص داد و جلوشو گرفت

من امروز آنومالی پیشرفته انجام دادم سونوی سه بعدی و اکوی قلب جنین و خدا رو شکر کردم که اینقدر علم پی ...

شکر که علم پیشرفت کرده و میشه فهمید وگرنه آدم دق میکنه 

سلام من بچه ی دومم مننگوسل و هیدروسفالی داشت اوایل ماه هفتم با مجوز سزارین شدم  بعد یک سال اقدام کردم برا بارداری پسرم رو حامله شدم منم مث شما ب خاطر تجربه قبلی و غصه هایی که خورده بودم همش استرس داشتم در حالیکه جنین از هر نظر سالم بوذ ولی ب علت استرس زیادماه اخر دچاره حمله های عصبی میشدم که حتی تا دوماه بعد به دنیا اومدن بچه ادامه داشت. خاستم بهت بگم نگران نباش فقط حتما از سه ماه قبل اقدام ب بارداری هر روز فولیک اسید بخور و ارامش داشته باش. موفق باشی

سلام من بچه ی دومم مننگوسل و هیدروسفالی داشت اوایل ماه هفتم با مجوز سزارین شدم  بعد یک سال اقدا ...

اون بچه هفت ماهه چیشد؟😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
سلام من بچه ی دومم مننگوسل و هیدروسفالی داشت اوایل ماه هفتم با مجوز سزارین شدم  بعد یک سال اقدا ...

عزیزم بخاطر سقطت خیلی ناراحت شدم ولی امیدوارم کردی خیلی ممنونم ازت