2777
2789
عنوان

سردرد وحشتناک

167 بازدید | 9 پست

با دقت مطالعه کنید و اگر درمانی می‌شناسید، لطفا بگید.

من از ابتدای امسال دچار  سردرد‌های بدی شدم. به حدی که با خوردن چند عدد مسکن، هیچ فایده‌ای مشاهده نمی‌شد.

بعد از چند ماه خوب شد.

اما!

جوش‌های بزرگی در سرم ایجاد شد. متورم و غیرقابل ترکاندن. 

بعد از مدتی اون جوش‌ها ( شبیه جوش) از بین رفت. 

دوباره سردردم برگشته. 

و باز مسکن بی‌فایده‌ست.

اگر درمان خانگی را می‌شناسید، لطفا معرفی کنید. 

سپاس. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از درد های سینوسی خستم همش سر درد توی سرمم همش دونه حالت چرکی دست میگیرم میترکن اصنم حال حوصله دکتر دوا درمون ندارم🥲

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

منم از درد های سینوسی خستم همش سر درد توی سرمم همش دونه حالت چرکی دست میگیرم میترکن اصنم حال حوصله د ...

سلام من سینوزیتم اوت کرده  و نزدیک سرم پر از دونه چرکی بزرگ شده

یعنی دونه و سینوزیت مرتبطه؟

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
سلام من سینوزیتم اوت کرده  و نزدیک سرم پر از دونه چرکی بزرگ شده یعنی دونه و سینوزیت مرتبطه؟

سلام نمیدونم بخدا من کلا اینجوری شدم خودمم گیجم اما یه روغن به اسم بنفشه و کنجد همسرم گرفته میریزم داخل بینیم هم باهاش چشممو ماساژ میدم هم یه پودر که باید بریزی داخل بینی وقتی میریزی شروع میکنی عطسه های پشت سر هم میزنی تخلیه میشه خیلی خوب بودن اروم گرفتم بخور هم میدم پیشونیمو با هد بستم 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

به نظرم به  پزشک  طب سنتی که معتبر و مجرب باشن مراجعه کنید 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)