2777
2789

اسی جان ببخش

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10160587&slug=گل-حنامون-برای-مجلس-عقد-و-حنا-تون-سفارشات-پذیرفته-میشود-خانما-و-آقایون-محترم-یه&postId=270181497

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول تزیین کن. ایده های تو اینترنته. کیک هم درست کن جشن بگیر. غیر این، معمولا دعوا میشه. از کادوت خوشش نمیاد... میگه چرا پولو خراب کردی و ازین حرفا... البته ممکنه شوهر شما متفاوت باشه

من‌ امسال کادو نمیدم از قبل هم بهش گفتم گفت خوب کاری میکنی کادو میخوام چیکار😬

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

امسال اولین ساله که میخوام بهش تبریک نگم

لباس خونگی

ست بلوزش با مانتوی خودت

دستبند سنگی

انگشتر

کمربند

کلاه و شال گردن

جوراب😁

پاپوش

کفش

ست لباس زیر

کیف پول

لباس یا وسیله ای مربوط به کارش

ساعت مچی

ملحفه‌ی شخصی

عینک آفتابی

یه چیز خوب برای ماشینش مثل یه تزیینی

یه تابلوی زیبا درباره پدر یا مرد خوب

یه شارژر خوب برا گوشیش

یه هدفون جنس خوب

دستگاه قند سنج یا فشار سنج خونگی

یه بادگیر بهاره

یه صندل بهاره

ست واکس

یه لیوان مخصوص که روش درباره پدر باشه که با چای گرم رنگش عوض بشه

عکسشو قاب بگیر روی دیوار بزار

یه گلدان زیبا

ست بهداشتی مردانه مثل ناخن گیر و این چیزا

تهیه بلیط یه سرگرمی که دوست داره یا جایی که براش مهمه

من‌ امسال کادو نمیدم از قبل هم بهش گفتم گفت خوب کاری میکنی کادو میخوام چیکار😬

هههوووووفففففف اینا چرا اینطورین

میگه تو که میدونی دوست دارم منم میدونم دوستم داری پس این مسخره بازیا چیه

نه روز تولد نه روز زن نه سالگرد ازدواجمون هیچی بهم تبریک نمیگه کادو نمیخره😣 اونم براش مهم نیست براش چیزی نگیرم

هههوووووفففففف اینا چرا اینطورین میگه تو که میدونی دوست دارم منم میدونم دوستم داری پس این مسخره باز ...

، همسرم بنده خدا برای من میخره مثلا امسال مالی  داغون بودیم ولی روز زن گل و کیک خرید

من خسته شدم از بس از خودش پول گرفتم رفتم براش هدیه خریدم 

امسال گفتم نمیخرم گفت خوب کاری میکنی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
، همسرم بنده خدا برای من میخره مثلا امسال مالی  داغون بودیم ولی روز زن گل و کیک خرید &nb ...

اینگه قبول داره خیلی خوبه  بجاش چتد ماه مونده به روز مرد براش کم کم پول کنار بزار اینطوری یه دفعه ازش نمیگیری 

اینگه قبول داره خیلی خوبه  بجاش چتد ماه مونده به روز مرد براش کم کم پول کنار بزار اینطوری یه دف ...

جمع کردن بلد نیستم 🫣😬

برای خودم خرج میکنم 😅😅😅😅. و شرمنده همسر محترم خواهم ماند