2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اینا عروسی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2611 بازدید | 138 پست
ن لباس مجلسی دارم ن کفش مجلسی و عروسیشم تالاره بچه ها مادرشوهرم ن نامزدی ن الان ک عقدم ی بارم تعارفم ...

خودتم لباس نداری فعلا که خونه باباتی خودتم می گی نامزدت پول نداره اگرم بیاد بازم پول نداره سخت نگیر

کاش نزدیک من بودی و هم سایز حداقل لباس و کفش بهت میدادم  کادو هم از یکی قرض میکردی تا بعد  ...

مرسی قربونت برم مهربون من،کادو رو ک مامانم میده دیگه از طرف منم هست چون من عقدم،فقط گیر لباسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما توی عقد انتظار یه جفت جوراب هم از شوهرمون نداشتیم 

خرجمون با خانواده بود 

این همه سال خرجمون دادن حالا یکی دپسال عقد اضافی شدید؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ببین مامانت نمیخره برات ؟  بعدم عروسی پسر دایی شوهر دوره یه کم  لباس مجلسی انچنانی نمیخوا ...

ن ندارم هرچی ام داشتم تا الان پوشیدم دیدن منم نظرم اینکه ی کت و شلواری یا اورالی بگیرم 

معمولا تاقبل عروسی و در زمان نامزدی و عقد ،خرج دختر با خانواده خودشه ،مگه برای شما اینطور نیست؟ما حتی بعد عروسی هم اگر خانواده دختر  بتونن بازم به دخترشون کمک میکنن

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

والا ما توی عقد انتظار یه جفت جوراب هم از شوهرمون نداشتیم  خرجمون با خانواده بود  این هم ...

بخدا یه جوری گفت عروسی داریم شوهرم پول نداره فکر کردم یه خانم سیو پنج سالس دو تام بچه داره.  درک نمی کنم کسی که عقده چراانقد توقع داره شوهرش همه خرجاش بده

ن ندارم هرچی ام داشتم تا الان پوشیدم دیدن منم نظرم اینکه ی کت و شلواری یا اورالی بگیرم 

مامانتو مجبور کن بخره وواست ،بلاخره یکی دوسال دیگ مهمونشون نیستی اگرم چیزی گفت به روی خودت نیار

اهان  رسمتون اینه که موقع عقد هزینه های عروس رو داماد میده ؟؟؟ من کل زمان عقدم مامان بابام ...

بچه ها ما رسم داریم ک شوهره تو زمان عقد هزینه هارو بده بعدم تمام اطرافیانم ک عقدن اینجور موقه ها ک عروسی دعوتن مادرشوهر پدرشوهره میبرنشون خرید یا حداقل تعارف میکنن من هم قدم بلندتر از خواهرامه هم رفیقام سایزامونم یکی نیست 

بخدا یه جوری گفت عروسی داریم شوهرم پول نداره فکر کردم یه خانم سیو پنج سالس دو تام بچه داره.  در ...

من با این سنم فقط توی نینی سایت دیدم توی عقد خرجشون باشوهره 

البته منم حدود ۳۰هستم دوتا هم بچه دارم 

عروسی خواهرمه همچنان مادرم خرج لباسمون داد😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃