2777
2789
عنوان

فقر و پولدار

655 بازدید | 46 پست

سلام بچه ها دلم گرفته

واسه بی پولیم وقتی میرم دست فروشی دخترایی میبینم ک اوضاع تیپشون از من بهتره حسودیم میشه یام حتی ی پیتزا فروشی روبروممون هست دلم بار نمیده برم ی پیتزا بخرم

ناشکری نمیکنم بازم خداروشکر تا الان خدا منو ننداخته و هر چقدم کار نیکنم نصفش به گداها میدم

یا میام تو سایت میبینم یکی داره از پولداریش میگه 

تنها نیستی☹

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها نیستی☹

بمولا من ادمی نیستم پولکی باشم من میخام برای مادرم بهترین زندگی بسازم مثلا امشب رفتیم خرید یه مرده واسه خونشون خرید زیادی کرده بود دیدم مامانم به خریداش خیره شده بود بهش گفتم نگران نباش اوضاعمونو بهتر میکنیم میگه نه از این ناراحتم شمام هیچ خیری ندیدین

افرین ماشالله کارمیکنی نون زحمتتو‌میخوری. خداحفظت کنه. ببین خداروشکر کنبم باید.هرکس زندگیش یجوره مشکلی داره. گول این پولدارای سایتم نخور. 

راستی به این گداها اصلا پول نده. اگه کمک میکنی فقط ادم اشنای مستمند باشه مطمین باشی فقیره‌

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 
بمولا من ادمی نیستم پولکی باشم من میخام برای مادرم بهترین زندگی بسازم مثلا امشب رفتیم خرید یه مرده و ...

سلام دختر پرتلاشو مستقل اینو بگم هرچی میخوای بهش میرسی فقط یادت باشه زیادبخواه چجوریو نمیشهو از کجا نداریمممممم فقط بخواه و تلاش کن خدا میده ... منم مثل توام ولی فکر کنم درامد تو بیشتره