2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم خوبی؟خواستم در مورد ثبت نام رب سکه بپرسم.اگه ممکنه منو راهنمایی کنی ممنونم

بپرس گلم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
مراحل ثبت نام چطوریه؟بعد تو تاپیکتون گفتید پلمپ نیست؟مال قبل سال 86 هست؟

مال ۸۶هست، پلمپ نیست ولی میگن با دویست تومان پلمپ میشه مشکلی نداره، نماد ربع سکه رو تو سرچ می‌کنی تو کارگزاریت،بعد سفارش خرید میزاری،هر ربع سکه ۱۰۰واحد میشه قیمت هم هر قیمت خواستی بخری تقسیم بر صد می‌کنی، مثلاً من پنج تا سکه می‌خوام هر کدوم هشت میلیون، تعداد رو میزنم ۵۰۰و قیمت رو میزنم ۸۰هزار تومان که همون ۸۰۰هزار ریال هست

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
باید حتما از طریق بورس بخری؟

بله فقط باید از بورس بخری اگه مال بانک مرکزی رو میخوای

خود سکه هم میتونی بگیری دیگه.درسته؟

نه الان فقط ربع سکه رو حراج کرده و قیمتش از بیرون کمتره

به نظرت خوبه؟بعد اینکه مال قبل سال 86هست چطور؟

مال قبل ۸۶نیست،گفتم مال ۸۶هست,مال قبل ۸۶ ارزونه،الان پنج و نیم ایناس