2821
2789
عنوان

مسافرخونه

124 بازدید | 7 پست

سلام یه سوالی داشتم که اگه قصدتون کنجکاوی و هر چیزی غیر از جواب دادن به سواله لطفا کامنت نزارید چون برای دوستم میخوام و ازم پرسیده و هیچ اطلاعی ندارم که در رابطه یا مسائل غیر بهتون اطلاعات بدم.

مسافرخونه بدون مدرک محرمیت اجازه ی ورود میده؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مسافر خونه نه

ولی سویت احتمالا بدن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

کار ندارن ما اینهمه رفتیم یه کارت ملی میدیم فقط 

البته ما سن بالاییم تابلووو زن و شوهریم 

نمیدونم شاید شک کنن بخوان از کسی 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
کار ندارن ما اینهمه رفتیم یه کارت ملی میدیم فقط  البته ما سن بالاییم تابلووو زن و شوهریم  ...

شنیده بودم کلا زن و مرد ببینن ازشون محرمیت و یا صیغه نامه میخوان پس اگه مشخص باشه زن و شوهرت موردی نداره؟

شنیده بودم کلا زن و مرد ببینن ازشون محرمیت و یا صیغه نامه میخوان پس اگه مشخص باشه زن و شوهرت موردی ن ...

نه اصلا 

الانم از شوهرم پرسیدم گفت نه تا حالا نگفتن شناسنامه بده یا فلان با کارت ملی رفتیم 

اونی که شک کنن به خاطر اماکن اره از اونا میخوان که مدرک بدن

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...