2777
2789
عنوان

خانم های با تجربه به من کمک کنید...

386 بازدید | 30 پست

سلام به همه ی دوستان،شب همگی بخیر...من تازه بعد کلی وقت و کلی تلاش موفق به ورود به سایت شدم،از خانوم های عزیز تقاضای کمک دارم.خواهشمندم کسانی که میخوان توهین کنن و درکی ندارند احترام بزارند وسکوت کنند. همین اول هم بابت طولانی بودن صحبت هام عذر میخوام مجبورم کامل توضیح بدم که دوستان بتونید کمکم کنید.من سه ساله که عقد هستم و۲۳سالمه وهمسرم ۳۸سالشون هست وهنوز عروسی نکردیم،همسرمو خیلی دوس دارم و اون هم همینطور بود،چهار ماه پیش با وجودی که قرص جلوگیری میخوردم باردار شدم، اما چون اطلاعی نداشتم که باردارم وقبل از متوجه شدنم اسباب کشی داشتیم و خیلی کار سنگین انجام دادم سقط کردم همون اوایل وقتی متوجه شدم که باردارم که۱۳ روز از عادت ماهیانم گذشته بود و وقتی آزمایش دادم گفتن بارداری بخاطر درد زیر شکمم به دکتر مراجعه کردم که فورا سونو شدم که گفتن متاسفانه داره سقط میشه،توی اون شرایط با وجود اینکه شرایطمو همسرم میدونست تنهام گذاشت و با خواهرش و شوهر خواهرش رفت سفر، من با کلی سختی چون نمیتونستمم به خانوادم از خجالت چیزی بگم بدترین شرایطو پشت سر گذاشتم.بعد از اون جریان به کل حال  روحی خوبی ندارم و همسرمم خیلی در حقم کوتاهی میکنه،رفتاراش به کل عوض شده،کاملا متوجه این هستم،خیلی اذیتم میکنه، ابراز احساساتش میفهمم به اجباره،روابط زناشویی خیلی افتضاح شده،گاهی اوقات ساعتها جواب تلفن نمیده و اگه بگم چرا عصابمو خورد میکنه که خودم ترجیح میدم سکوت کنم تا عصابم بهم نریزه وجدیدا دروغ میگه و منو خر فرض میکنه، همش گوشیش با خودش میچرخونه و وقتی پیش منه همش قائم میکنه گوشیش رو با وجودی که من اصلا هیچوقت خوشم نمیاد چک کنم موبایلشو و معتقدم هر کسی باید ذات درونیش پاک باشه.تا حالا سابقه خیانت نداشته اما حس ششمم میگه داره خیانت میکنه،چون واقعا عوض شده منم شب وروزم شده گریه وبغض از جهت محبت و علاقه هم براش کم نذاشتم و تعریف نمیخوام از خودم کنم اما از لحاض هیکل وقیافه هم همه میگن عالی هستی و همیشه جوری بودم که همسرم به انتخابش افتخار کنه و اینو بارها خودش هم میگفت اما الان نمیدونم چرا این رفتارها رو داره.لطفا خواهرانه راهنماییم کنید...بنظرتون داره خیانت میکنه؟؟؟

گیج و سرگردانم و روحم به جانم بند نیست...💔

حرفی از عروسی نمیزنه؟ 

چند روز ی بار همو می‌بینید؟ 

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیز دلم🌹 

من یک سوال اساسی دارم. فارغ از اینکه آیا ایشان خیانت می‌کند یا خیر آیا شما می‌توانید با همین فردی زندگی کنید که این رفتار را با شما داشته؟

حتما در این زمینه از روانشناس کمک بگیرید و هر چه زودتر تکلیف این رابطه را مشخص کنید.

زیباترین چیزهای دنیا رو نمیشه دید یا لمس کرد، اون‌ها رو میشه با قلب حس کرد 🕊️

حرفی از عروسی نمیزنه؟  چند روز ی بار همو می‌بینید؟

فعلا شرایط ازدواج نیست گلم جدیدا هفته ای یکبار اونم من میگم بهش بیا ببینمت

سلام عزیز دلم🌹  من یک سوال اساسی دارم. فارغ از اینکه آیا ایشان خیانت می‌کند یا خیر آیا شما می ...

دیگه چیزی به اسم من نمونده،شدم یه روح سرگردان فقط خدا میدونه که من چقدر داغونم حتی الان هم دارم بی صدا فقط گریه میکنم

خب وقتی راجع ب مشکلات میگی چی میگ 

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️
اینکه تو اون شرایط شما رو تنها گذاشته و رفته جای بحث داره 

تازه دست پیش میگرفته که پس نیوفته،بهم میگه مگه چی شده انقدر بزرگش میکنی

عزیز دلم می‌دانید مزیت این اتفاق چی هست؟ 

بعضی خانم ها در زندگی مشترک و زیر یک سقف این اتفاق براشون می‌افتد یا بچه دارند...

همانطور که در پیام قبل گفتم بهتر هست هر چه زودتر از مشاور یا روانشناس حاذق کمک بگیرید تا دلیل این رفتار ها را متوجه بشید و برای ادامه این رابطه تصمیم بگیرید.

ان‌شاءالله همیشه سلامت و شاد باشید🌹

دعا گوی شما هستم!

خب وقتی راجع ب مشکلات میگی چی میگ 

میگه حوصله ندارم باهات بحث کنم،ناراحتی میتونی تموم کنی دقیقا مثل یه بچه ۵ساله رفتار میکنه منم خسته شدم از صحبت کردن آروم و دوستانه باهاش اما همسرم  الم شنگه درست میکنه که پشیمونم میکنه

عزیز دلم می‌دانید مزیت این اتفاق چی هست؟  بعضی خانم ها در زندگی مشترک و زیر یک سقف این اتفاق ب ...

ممنون  گلم از راهنماییت تو فکر مشاوره هستم

میگه حوصله ندارم باهات بحث کنم،ناراحتی میتونی تموم کنی دقیقا مثل یه بچه ۵ساله رفتار میکنه منم خسته ش ...

خب بنظرم باید با ی بزرگتر صحبت کنی 

چون کلن خودشو زده ب کوچه علی چپ

وقتی تو در حال سقط بودی و تو رو ول کرد و رفت باید دست و دلت میلرزید

دیگه چیزی به اسم من نمونده،شدم یه روح سرگردان فقط خدا میدونه که من چقدر داغونم حتی الان هم دارم بی ص ...

عزیزم! 

این حرفو نزنین😔

به این قسمت ماجرا توجه کنید که چه خوب الان متوجه شدید و از این آقا بچه ای ندارید.

فرصت را غنیمت بشمارید و فکر می‌کنم اگر همانطور که در پیام قبل گفتم عمل کنید شرایط روحی شما بهتر بشه و سردرگمی کمتری داشته باشید!

این مدت هم به خودتان اهمیت بدید. کار هایی را که دوست دارید انجام بدید.

به عنوان مثال اگر به نقاشی، آشپزی، موسیقی، ورزش و... علاقه‌مند هستید حتما در طول روز برای آن ها وقت بگذارید چون باعث میشه روحیه بگیرید.

هیچوقت به خاطر فردی که رفتار اشتباه داره به خودتان آسیب نزنید و خودتان را اذیت نکنید.

[QUOTE=271841741][QUOTE=271840916]تازه دست پیش میگرفته که پس نیوفته،بهم میگه مگه چی شده انقدر بزرگش میکنی[/QUOشرایط ش ...[/QUOT 

همه براش مهمن بجز من